Tel.den internete bağlanmayla ilgili sorunum var!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

e.akdemir08

Üye
    Konu Sahibi
Tel.den internete bağlanmayla ilgili sorunum var!
Nokia e5 telefonumla internete bağlanıyorum fakat biraz durunca bağlantı kopuyor ve durdurup birdaha bağlanınca oluyor. Kopmayan bağlantı nasıl yapabilirim?

- - - Eklendi - - -

çözüm sunabilecek kimse yokmu biraz takılıyorum nette sonra kopuyo ve kapatıp açılınca oluyor anca

Mc Demir

Mc Demir

Üye
biraz açıklayıcı yazsan belki yardımcı olabilirdik

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
???

tekgöz38

tekgöz38

Üye
sorun ne?

- - - Eklendi - - -

hatamı alıyon

femtv

Üye
biraz açıklarmısın?

e.akdemir08

Üye
    Konu Sahibi
sorun şöyle:
nokia e5 ile bağlanıyorum. bir süre dolaştıktan sonra artık veri akışı kesiliyo. yani bir yere tıkladığında veri akışı olmuyor. fakat bağlantıyı kesip yeniden bağlanınca devam ediyor bi yardım edin kesilme sorunu var yani!

e.akdemir08

Üye
    Konu Sahibi
telden pcyi internete bağladığımda bir süre dolaştıktan sonra artık bastığım şeyler açılmıyo yani bağlantı kopuyor. ama hata falan vermiyo. yani internet kesiliyor. bağlantıyı kesip yeniden bastığımda oluyor.
resim olarak buna bakın::::::::::
g1206.hizliresim.com/y/8/7nl7r.jpg

gomancele

gomancele

Üye
kardesim bende bugun bu sarunu yasadim hatta baska bir baslik altinda problemide yazdim acaba ayni hatayi mi aliyoruz o konuya bakar misin bi ...

• Beğen
Tepkiler: e.akdemir08

e.akdemir08

Üye
    Konu Sahibi
evet kesinlikle aynı sorun var ben anlatamadım sen güzel anlatmışsın bu soruna çözüm bulursak güzel olucak. ben bulursam buraya yazıcam. burdakiler yapamıyo bunu.

Incı

Üye
Nokia e5 telefonumla internete bağlanıyorum fakat biraz durunca bağlantı kopuyor ve durdurup birdaha bağlanınca oluyor. Kopmayan bağlantı nasıl yapabilirim?

- - - Eklendi - - -

çözüm sunabilecek kimse yokmu biraz takılıyorum nette sonra kopuyo ve kapatıp açılınca oluyor anca

Bir önerim var.
Opera veya ne her zıkkımsa internete gir bir şeyi indirmeye koy sonra onu arka plana at bağlantı yöneticisini aç. Bağlandığın bağlantının detaylarına git. Bağlantı durumu parantez içinde ne zaman kapalı yazmaya başlıyor süre tutup hesapla sonra buraya yaz. Ondan bir şeyler çıkarabilirim ne de olsa eski kurtlardanım. :oke:

• Beğen
Tepkiler: erdem0808

erdem0808

Üye
tamam deniycem fakat servis pack 3 falan diyor. anlamadım ama abimde windows 7 var ondada aynı sorun var.

birde şunu söyleyeyeim. Bir süre hiçbir işlem yapmayınca kopuyor genelde. yani bir dowload yapıyorum %1 de duruyor. fakat yine başlattığımda internet sitelerinde hızlı hızlı önüne gelene tıkladığında dowloadın çoğu tamamlanıyor. Yani diyeceğim usb ayarlarından uzun süre işlem yapılmadığında güç tasarrufu için kapat gibi bir seçenek varya. onun tikini kaldırsam sorun çözülürmü?

osman5901

Üye
bende de aynı problem var ilk bağlantı da 1.98 mb olunca gitti sonra 1.63 sonra 350kb sonra hiç gelmedi ve sadece vodafon ilk 100 mb hızlı kisminda oluyo 96kbite düşünce düzeliyor telefon c6-01 daha önce 5800 vardı onda aynı problem oluyordu tamamen vodafonla alakalı bi durum...

- - - Eklendi - - -

sanırsam vodafon müşteri hizmetlerini arayıp telefonunuzun modelini kayıt ettirince oluyo vodafone bayiileri de yapıyor bende iphone vardı ilk başta aynı şekildi bildirdiler düzeldi 5800a takınca ama sorun devam ediyordu c6-01 aldım onda da aynı şekilde ilk yüz mb kisminda bağlantı kopuyordu birkaç mb içinde

serkanoloji

serkanoloji

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]şimdi eğer sorununuzu tam anladıysam size çözümünü söyleyeyim. Telefonu modem olarak kullandığınıza göre pc süite programını kullanıyorsunuz sanırım.pc süite de ince bir ayar varki 25 mb ta geldiğin de bağlantıyı sonlandirir ve siz tekrar bağlanmak zorunda kalırsınız. Eğer sorununuz bu ise o sınırlandırmayı yapan yerdedeki tıkı kaldırmanız sorununuzu çözecektir ve sürekli bir bağlantınız olacaktır. Saygılar.[/SIZE][/COLOR]

piccolo_master

piccolo_master

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]bende n96 kullanıyorum opera o sorun çok var biraz durunca bağlantı kesildi diyo operayı kapatıp tekrar açıncaya kadar sorun devam ediyor.. 3g ve gsm de de kullansm fark yok yine kapanıyo... Yüz mb vodafone cepten dolmasıyla alakası yok bence ama bi çözüm bulsak iyi olur dostlarım..[/SIZE][/COLOR]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt