teknosadan 600 tl ye 320gb slim alıcam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tryvaler2

Üye
    Konu Sahibi
teknosadan 600 tl ye 320gb slim alıcam
versiyonu felan kaç olur bunun ve kırdırabilirmiyim acaba ?

avcitalip

avcitalip

Üye
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

kırdırmanı tavsiye etmem ve eğer sadece oyun için kullanacaksan 160 GB'tlığın bile fazla olduğunu söyleyebilirim :evet:

Kırdırırsa 500 GB bile az gelir :kıskıs: 4.30'lar v.s kırılabiliyor olmadı downrage yapılıyor.Teknosadakiler muhtemelen yüksek versiyonlardır.Tabi versiyonu falan aldığım mağazadan mağazaya değişir gidip mağazadaki görevliye sorman gerekiyor.Ona göre daha rahat konuşabiliriz :)

avcitalip

avcitalip

Üye

Kırdırırsa 500 GB bile az gelir :kıskıs: 4.30'lar v.s kırılabiliyor olmadı downrage yapılıyor.Teknosadakiler muhtemelen yüksek versiyonlardır.Tabi versiyonu falan aldığım mağazadan mağazaya değişir gidip mağazadaki görevliye sorman gerekiyor.Ona göre daha rahat konuşabiliriz :)

öylede abi kırma işine oyunlarla beraber 200-250 TL para istiyorlar ben o paraya gidip sadece oynayacağım oyunları alsam ve sıkıldığım oyunları başka oyuncularla takas ederek kullansam cebimden yine aynı para çıkar ayrıca kırdırdığın oyunların cihazı satarken bir değeri olmuyor fakat cd'li oyunların yinede bir değeri oluyor :evet: ayrıca en son çıkan oyunları oynayamıyormuşsun :evet:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

öylede abi kırma işine oyunlarla beraber 200-250 TL para istiyorlar ben o paraya gidip sadece oynayacağım oyunları alsam ve sıkıldığım oyunları başka oyuncularla takas ederek kullansam cebimden yine aynı para çıkar ayrıca kırdırdığın oyunların cihazı satarken bir değeri olmuyor fakat cd'li oyunların yinede bir değeri oluyor :evet: ayrıca en son çıkan oyunları oynayamıyormuşsun :evet:

E tabi canım zaten sırf online oynayabilmek için bile orjinal oyun alırım ben ama arkadaş kırdırmak istiyorsa 200-250 liraya 50-60 oyun alamazsın doğal olarak :D Online oynayabileceğin 2 oyunu 50 oyuna tercih ederim ben ama tercih meselesi tabi ^.^

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

E tabi canım zaten sırf online oynayabilmek için bile orjinal oyun alırım ben ama arkadaş kırdırmak istiyorsa 200-250 liraya 50-60 oyun alamazsın doğal olarak :D Online oynayabileceğin 2 oyunu 50 oyuna tercih ederim ben ama tercih meselesi tabi ^.^

mesela FIFA 13, Ultimate Team :D

avcitalip

avcitalip

Üye

ben vallaha bitirdiğim oyunları değiştiriyorum o şekilde yani :) yada çok sevdiğim bir oyunsa değiştirmiyorum paraya kıyıp sıfır oyun alıyorum

nede olsa satarken ps3'e değer kazandırıyorlar kırdırma oyunların hiçbir değeri yok

bu arada Street Fighter IV'te Seth'i normal karakterlerin hiçbiriyle yenemedim adam 2.raund deliriyor :( nasıl yenebilirim bilen varmı ? :ehe

- - - Eklendi - - -

mesela FIFA 13, Ultimate Team :D

pes 13 te dahil :evet: :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

ben vallaha bitirdiğim oyunları değiştiriyorum o şekilde yani :) yada çok sevdiğim bir oyunsa değiştirmiyorum paraya kıyıp sıfır oyun alıyorum

nede olsa satarken ps3'e değer kazandırıyorlar kırdırma oyunların hiçbir değeri yok

bu arada Street Fighter IV'te Seth'i normal karakterlerin hiçbiriyle yenemedim adam 2.raund deliriyor :( nasıl yenebilirim bilen varmı ? :ehe

- - - Eklendi - - -

pes 13 te dahil :evet: :)

Hocam yetenek işi nasıl anlatalım :D Comboları sular seller gibi ezberlemek lazım ama.

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
avcitalip

avcitalip

Üye

Hocam yetenek işi nasıl anlatalım :D Comboları sular seller gibi ezberlemek lazım ama.

dediğin gibi biraz öyle ama adam yerinde durmuyor :evet: hele bi süper kombosu var girdap oluşturup rakibini içine çekiyor sonra dışarı fırlatıyor rakip ekrana yapışıyor tabiri caizse bku çıkıyor :ehe

tryvaler2

Üye
    Konu Sahibi
şimdi ben ordaki adama bu kırdırılabilirmi felan desem nasıl bi tepki alırım ?

avcitalip

avcitalip

Üye
şimdi ben ordaki adama bu kırdırılabilirmi felan desem nasıl bi tepki alırım ?

biz yapmıyoruz falan der bilgimiz yok derler :evet: boşver kırdırma zaten kırdırırsan toplamda 200-250 TL masraf edeceksin o paraya git oyun al :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt