Teknosa.com Axess 100 TL Chip Para Kampanyası ( 1000 TL üzeri alışverişlerde 100 TL hediye )

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Teknosa.com Axess 100 TL Chip Para Kampanyası ( 1000 TL üzeri alışverişlerde 100 TL hediye )
Axess tarafından TeknoSA ve TeknoSA.com için hazırlanan kampanya kapsamında 25 ile 28 Mayıs 2018 tarihleri arasında 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde taksitli yada tek çekim olsun farketmeden 100 TL chip-para kazanma şansına erişebileceksiniz.


Kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin; Axess Mobil’den HEMEN KATIL’ı tıklaması gerekmektedir. Kampanya katılımı, kampanyanın Axess Mobil profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra sağlanır. Kampanyadan faydalanmak için işlemin Axess üye işyeri POS’u üzerinden yapılması gerekmektedir. Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve 5 Haziran 2018 tarihine kadar Teknosa mağazalarında vewww.teknosa.com’da kullanılabilecektir. Kullanılmayan chip-paralar 6 Haziran 2018 tarihinde silinecektir. Mevcut chip-para kullanımları kampanya kapsamında değildir. İptal ve iade edilen işlemlerde chip-para kazanımları da iptal edilecektir.

Nakit çekim, EFT/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-paralar iade alınacaktır. Chip-paranın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır. Chip-para kampanyası müşteri bazındadır, Bir müşteri asıl ve ek kartları ile yapacağı harcamalar toplamında, kampanyadan bir defa en fazla 100 TL chip-para kazanabilir. Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki en son harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir.

Axess, Wings, Free, Neo kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Bank’O Card Axess ve ticari kartlar ise puan kampanyasına dahil değildir. Kampanyaya sanal POS’tan yapılan işlemler dahildir. Kampanya süresince, kampanya koşularının sağlandığı ilk alışveriş ödüllendirilecektir. Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki en son harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir. Kazanılan chip-paralar Mil Puana dönüşmemektedir. Axess Mobil ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dahil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi on iki ayı geçemez.

Bu süre bireysel kredi kartları için; kuyumla ilgili harcamalarda dört ay, elektronik eşya ve bilgisayar alımlarında altı ay, havayolları, seyahat acenteleri, taşımacılık, konaklama, sağlık ve sosyal hizmetler ile ilgili harcamalarda, sağlık ürünü alımlarında, kulüp ve derneklere yapılan ödemelerde ve vergi ödemelerinde dokuz ay olarak uygulanır. Telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz. Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.
 

Benzer Konular



Üst Alt