skynet
Üye
-
Konu Sahibi
-
Aralarıdan bi maxicep birde vatan bilgisayara gelsin yeter banahepsiburada,gitti gidiyor,vatan bilgisayar,d&r,Maxicep,birde donanımhaber gelse çok iyi olur
donanım haberin programı var chıp in var sdn nin var wptr nin var diğerlerine bir şey diyemiyorum bendehepsiburada,gitti gidiyor,vatan bilgisayar,d&r,Maxicep,birde donanımhaber gelse çok iyi olur
donanımhaberinkiorinal uygulama değil kişisel yapımdonanım haberin programı var chıp in var sdn nin var wptr nin var diğerlerine bir şey diyemiyorum bende
donanım haberin 2 tane programı var biri türk yapımcısı galiba diğeri yabancı bir kuruluş tarafından yapılmıştı yanlış hatırlamıyorsam chıp kullandıysanız çok güzel yapıldığını görürsünüz yapımcıları aynıydı sanırsam ancak donanım haber o kadar iyi değil diye hatırlıyorum benim telde şuan yüklü ancak wp mağaza kısmında pc den bulamıyorum o programı şuandonanımhaberinkiorinal uygulama değil kişisel yapım
sendekinin linkini atarmısındonanım haberin 2 tane programı var biri türk yapımcısı galiba diğeri yabancı bir kuruluş tarafından yapılmıştı yanlış hatırlamıyorsam chıp kullandıysanız çok güzel yapıldığını görürsünüz yapımcıları aynıydı sanırsam ancak donanım haber o kadar iyi değil diye hatırlıyorum benim telde şuan yüklü ancak wp mağaza kısmında pc den bulamıyorum o programı şuan
Beklemedeyiz ali kemal abiarkadaşlar maxicep Windows Phone uygulaması çalışmalarımız başladı
basit uygulama isteseydik şimdiye kadar çoktan yayınlanmıştı. Alanlarında en iyi olan profesyonel ekipler şu anda alt yapı çalışmasına başlanmış durumda. Önümüzde iki yol var sizler için en iyi olanı tercih etmeye çalışıyoruz. Beklemede kalın mağazadaki bir numaralı uygulama bizim olacak.
bulabilsem atıcamda bulamıyorum mağazadasendekinin linkini atarmısın
üyelerden bir şey olmayağı anlaşılınca site ekibinizle programı yapmaya başladınız programı çok merak ediyorum keşke kendimi verip şu programlama işini bir çözebilsem çok istiyorumda vakit ayıramıyom pek üni de bitiyor tez falan vararkadaşlar maxicep Windows Phone uygulaması çalışmalarımız başladı
basit uygulama isteseydik şimdiye kadar çoktan yayınlanmıştı. Alanlarında en iyi olan profesyonel ekipler şu anda alt yapı çalışmasına başlanmış durumda. Önümüzde iki yol var sizler için en iyi olanı tercih etmeye çalışıyoruz. Beklemede kalın mağazadaki bir numaralı uygulama bizim olacak.
uygulamaya basılı tut paylaş debulabilsem atıcamda bulamıyorum mağazada
üyelerden bir şey olmayağı anlaşılınca site ekibinizle programı yapmaya başladınız programı çok merak ediyorum keşke kendimi verip şu programlama işini bir çözebilsem çok istiyorumda vakit ayıramıyom pek üni de bitiyor tez falan var
malesef şuan bulunduğum ortamda wifi yok ceptenden paket yok aklıma geldi aslında oda yapamıyorumuygulamaya basılı tut paylaş de
Teknosanın Allah bin belasını versinSaygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?