Teknosa Geri Iyade Hakkında Yardımcı Olun Lütfen..

Sponsorlu Bağlantılar

sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
Teknosa Geri Iyade Hakkında Yardımcı Olun Lütfen..
Arkadaşlar bu gün teknosadan 2.450₺ ye çok iyi bir dizüstü bilgisayar aldım. Ama win8 hoşuma gitmedi ve keşke taplet alsaydım diye pişman oldum. Yarın gidip iyade etmek istiyorum ama geri alırlar mı???

Bilgisayarın özellikleri şu şekilde => 8GB RAM, 2GB Ekran kartı, Intel i7 64 bit

Benim tek sıkıntım internetten basit bir okey yada batak oyunu yüklemeyi denedim ama Windows 7 oyunlarını desteklemiyor galiba. Uyumlu değil falan dedi. Windows 8 mağazasında istediğim oyunlar yok.

Son düzenleme:

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Arkadaşlar bu gün teknosadan 2.450₺ ye çok iyi bir dizüstü bilgisayar aldım. Ama win8 hoşuma gitmedi ve keşke taplet alsaydım diye pişman oldum. Yarın gidip iyade etmek istiyorum ama geri alırlar mı???
Win 7 yükle :d:

Never Back Down

Never Back Down

Üye
2.450 tl ye alınan bi bilgisayarın özellikleri sağlamsa w7 yükle

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Herhangi bir problem olduğunda 3 gün içinde birebir değişim yapıyorlar diye biliyorum ama senin durum hakkında birşey diyemem, vakit kaybetmeden teknosaya uğra..

iade bölümünde muhtemelen sert mizaçlı bir bayan vardır :D (Bütün mağazaların iade bölümlerine özellikle bu tip kişiler seçiliyor sanırım :ehe ) ondan daha sert bir üslupla davran demiyeceğim, ters tepe bilir :D iade almak istemezlerse (ki büyük ihtimalle yardımcı olacaklardır) tüketici mahkemesine başvuracağını söylersin..

Ama eğer tek sorun win8 se, win 7 yükle bu kadar uğraşa gerek kalmaz...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarın özellikleri şu şekilde => 8GB RAM, 2GB Ekran kartı, Intel i7 64 bit

Benim tek sıkıntım internetten basit bir okey yada batak oyunu yüklemeyi denedim ama Windows 7 oyunlarını desteklemiyor galiba. Uyumlu değil falan dedi. Windows 8 mağazasında istediğim oyunlar yok.

Invoke

Invoke

Üye
İlla iade etmek istiyorsan aldığın yere git söyle; ama bu saatten sonra alacağın cihazlarda win7 değil win8 olur. Zaten win8 daha da iyi. Sorunun neyse araştır forumda yardımcı olurlar, çözümü vardır. Ha hiç beğenmedim diyorsan win7 yükleyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-, OttomaN TigeR ve Emrgncy
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Mert haklı, şimdiki pc ler hepten win8 yüklü..

sende win7 yükle :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Memnun Kalmazsam Ürünü İade Edebilir Miyim?
Teknosa mağazalarından yaptığınız alışverişlerde, satın aldığınız üründen vazgeçmeniz durumunda, fatura tarihinizden itibaren 30 gün içinde ürün ve faturanız ile birlikte size en yakın Teknosa mağazamızı ziyaret ederek tüm mağazalarımızda süresiz olarak kullanabileceğiniz iade çeki hizmetimizden faydalanabilir ya da değişim/iade işlemi yapabilirsiniz.Satın aldığınız ürünün, kullanılmamış, paketi hasar görmemiş, tüm aksesuarları ile birlikte tekrar satılabilirliği bozulmamış olması gerekmektedir. Değişim/iade işlemlerinde ürün faturasının da ürün ile birlikte ibrazı zorunludur.

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Biraz kullanim alışamazsam win7 yüklerim.

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Biraz kullanim alışamazsam win7 yüklerim.
alışmak zor olmaz bence :) sol altta olan yer var ya başlat çubuğu mudur nedir win7 xp falan onlarda olan istiyosan onu sağlayan programın linkini atabilirim :)Uygulamaları yükledikten sonra kısayoluna sağ tıklayıp açılan menüdenözellikler uyumluluk deyip win7yi seçersen çalıştırır :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler deneyecem,

• Beğen

Üst Alt