Haber Teknosa Android Telefon Çıkardı!

Sponsorlu Bağlantılar

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
400tl ile zarar etmiyor demek ki ozaman neden 750gibi ucuk bi fiyat yaparsin hic anlamiyorum ayni fiyatlarda daha guclu cihazlar var .

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

Serhan

Serhan

Üye
Bim den her an sürpriz gelebilir :ehe

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve Aybin.Kilic
Invoke

Invoke

Üye
Cıvkı çıktı artık.

mrzstyl

mrzstyl

Üye
hayır sen koskoca tekno'SA (bi daha söylüyorum tekno'SA - SABANCI) biraz daha düzgün kaliteli telefon hissi verecek tasarım yapamadınız mı daha yüksek özellikte bi telefon çıkartamadınız mı yok Valla bizim ülkenin yerli malları bi halta yaramaz zengin olup olaya el koymam lazım artık :hmmm

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
hayır sen koskoca tekno'SA (bi daha söylüyorum tekno'SA - SABANCI) biraz daha düzgün kaliteli telefon hissi verecek tasarım yapamadınız mı daha yüksek özellikte bi telefon çıkartamadınız mı yok Valla bizim ülkenin yerli malları bi halta yaramaz zengin olup olaya el koymam lazım artık :hmmm
Yalnız onlar üretmedi. Getirtti.

• Beğen
Tepkiler: mrzstyl
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
lansman fiyatıyla olsa olur ama o fiyata bir çok muadili var.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Daha toylar abisi :)

Emre

Üye
Güncelleme özürlü bir telefon olmaz umarım.

0MG90

0MG90

Üye
Bu telefon güncelleme alırsa T60'ın hayli hayli alması lazım

Koradam

Üye
Millet toplasin ZTE ye ortak girip telefonumuzu yaptiralim artık parası olan telefon yaptırıp markasını basıyor :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bu ne yaa fiyata gel 450 tl yeter buna hadi 500 olsun o da 13 mp arka ve 5 mp selfie kamerası var diye :D Android sisteminin artık bedava değil de paralı olarak dağıtılması ve Samsung, Sony, HTC, LG, Nokia, Motorola, Huawei, Lenovo, Asus en kötü de ZTE, Meizu, Oppo, Xiaomi gibi firmalar dışında hiç bir firmaya kesinlikle verilmemesini isteyenler ?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bi sen kalmıştın telefon üretmeyen, yakında sigara firmaları da başlar telefon üretmeye, Malboro x7 vs vs :ehe
Not: sigaradan nefret eden biriyim he.

• Beğen
Tepkiler: Koradam

Emre

Üye
Bu ne yaa fiyata gel 450 tl yeter buna hadi 500 olsun o da 13 mp arka ve 5 mp selfie kamerası var diye :D Android sisteminin artık bedava değil de paralı olarak dağıtılması ve Samsung, Sony, HTC, LG, Nokia, Motorola, Huawei, Lenovo, Asus en kötü de ZTE, Meizu, Oppo, Xiaomi gibi firmalar dışında hiç bir firmaya kesinlikle verilmemesini isteyenler ?
Neye dayanarak en kötü diyorsunuz? Adamlar samsung, lg gibi yazılım yoksunu firmalardan daha iyi işler çıkarıyorlar.

Son düzenleme:
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Neye dayanarak en kötü diyorsunuz? Adamlar samsung, lg gibi yazılım yoksunu firmalardan daha iyi işler çıkarıyorlar.
En kötü derken en kötü telefonlar değil en kötü ihtimalle anlamında dedim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt