Haber Teknosa Android Telefon Çıkardı!

Sponsorlu Bağlantılar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bu ne yaa fiyata gel 450 tl yeter buna hadi 500 olsun o da 13 mp arka ve 5 mp selfie kamerası var diye :D Android sisteminin artık bedava değil de paralı olarak dağıtılması ve Samsung, Sony, HTC, LG, Nokia, Motorola, Huawei, Lenovo, Asus en kötü de ZTE, Meizu, Oppo, Xiaomi gibi firmalar dışında hiç bir firmaya kesinlikle verilmemesini isteyenler ?
Arkadaşım senin nasıl bir beyin yapın var? Bu nasıl bir düşünce zihniyetidir böyle?
Başka firmalara verilmemelidir de ne demek?
Her ne kadar Robot firmayı sevmeyip bir Windows Phone kullanıcısı olsam da hayatımda gördüğüm bu saçma ve anlamsız düşünceye de gülmeden edemeyeceğim :D

Emre

Üye
Bu konuda kan gövdeyi götürür :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu konuya adminler parmak atar demedi demeyin :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Uygunsuz konuşmak ve hakaretten her iki üye de uyarı puanı almıştır.

• Beğen
Tepkiler: SHS ve Buğra
0MG90

0MG90

Üye
Bu TeknoSA'nın sattığı akıllı bileklik sanırım, 13 dolar

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
Invoke

Invoke

Üye
Teknosada baktım bu cihaza. Şaşırtmıyor, tahmin ettiğimiz gibi dandirik.

yeumyang

yeumyang

Moderator
Teknosada baktım bu cihaza. Şaşırtmıyor, tahmin ettiğimiz gibi dandirik.
cihazı bilen almaz zaten teknosada bazen denk geliyor müşteri oradaki calışanlara soruyor hangi cihazı alayım diye önerdikleri cihazı alıp gidiyor calışanlar bu cihazı överler satarlar

Invoke

Invoke

Üye
Teyzenin birine lg nin giriş seviye telefonlarından ittiriyorlardı bir keresinde, teyzeyi kurtardım ama teknosa çalışanıyla bayağı tartıştık. Sen ne anlarsın falan dedi. :D

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
yeumyang

yeumyang

Moderator
aslında onlarda calısan satılmayan cihazı satmaya calışıyorlar bilmeyen kişilere satıyorlar ben karışmıyorum soran olursa fikrimi söylüyorum ama calışanlar dik dik bakıyorlar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bir şey almak istiyor isen iki arada bir derede olmayacaksın.
Ya paran çok olacak, bir kaç modeli bir den alıp garaja koyarak arada bir kullanacaksın..
Ya da paran hiç olmayacak.. 3310 alıp kullanacaksın.

ozdede01

ozdede01

Üye
Şunu anlayamıyorum ben artık Aklım almıyor yani 1 gb ram kullanma sevdasından ne zaman vazgeçecekler acaba? iOS işletim sistemi kullanıyorlar sanki 1 gb ram da neyin nesi ve arayüz çok çirkin zaten piyasada snapdroagon 410 çipsetli 1 gb ramli yeteri kadar telefon var ve uygun fiyatıyla cok iddialı telefonlar da var kendinizi ön plana çıkaracak bir cihaz yapın

BRKTNL

BRKTNL

Üye
aslında onlarda calısan satılmayan cihazı satmaya calışıyorlar bilmeyen kişilere satıyorlar ben karışmıyorum soran olursa fikrimi söylüyorum ama calışanlar dik dik bakıyorlar
Prim yapacak sonuçta kardeş naparsın ekmek parası :ehe Bu arada cihaz tırt

Rygebin

Rygebin

Üye
Pahallı, çok gereksiz olmuş :(

by-pegasus

Üye
Bana turkcell t50 yi andirdi
Snapdragon 410 ve 1 gb ram nedir ya
:kop2:

Son düzenleme:

isa akay

Üye
Googlenin çıkardıgi General mobilenin 2 gb ramı var.O bile bundan ucuz.699 tl

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
devilmy

devilmy

Üye
Max 500 eder

Sir Ketmut

Sir Ketmut

Üye
S410 hadi tamam da 1 Gb ram cihazın en eksi yönü. Bunu alacağıma daha iyi bir şey için arada ki farkı kapatana kadar eski bir şey kullanırım hatta telefonsuz kalırım ama bunu almam. Büyük ihtimalle hedef teknolojiden pek anlamayan kişiler ama bu tip kişilerin genelde marka takıntısı oluyor. Yani operatör telefonu bile yargılanırken teknoloji marketi telefonunu kim kullanır biraz düşündürücü. Diğer taraftan 50.000 bile satmayabilir bu fiyattan...
Edit: T50'ye harbi benzemiş hem donanım hem tasarım olarak. Flaşı bile aynı şekilde konumlandırmışlar.

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
S410 hadi tamam da 1 Gb ram cihazın en eksi yönü. Bunu alacağıma daha iyi bir şey için arada ki farkı kapatana kadar eski bir şey kullanırım hatta telefonsuz kalırım ama bunu almam. Büyük ihtimalle hedef teknolojiden pek anlamayan kişiler ama bu tip kişilerin genelde marka takıntısı oluyor. Yani operatör telefonu bile yargılanırken teknoloji marketi telefonunu kim kullanır biraz düşündürücü. Diğer taraftan 50.000 bile satmayabilir bu fiyattan...
Edit: T50'ye harbi benzemiş hem donanım hem tasarım olarak. Flaşı bile aynı şekilde konumlandırmışlar.
T50'ye benzemesi, bunun da ZTE'den alınıp, marka basılıp biz yaptık diye satmalarından olabilir :ehe

• Beğen
Tepkiler: Sir Ketmut

Emre

Üye
Yeni Teknosa Pero P2 899.00 TL fiyat etiketi ile resmi olarak tanıtıldı.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
Takipçi Satın Al

Üst Alt