Teknik Yapılacak : Konulara yapılan müdehale sonrası Konu Sahibine Oto. Bilgi verilmesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Teknik Yapılacak : Konulara yapılan müdehale sonrası Konu Sahibine Oto. Bilgi verilmesi
Arkadaslar baslıktan da anlasılacagi üzere, ne zamandır yazılımcı ile üzerinde calistigimiz sistem nihayet bitti.

Konular taşındıktan sonra, konular silindikten sonra, üst konu yapıldıktan(indirildikten) sonra, kilitlendikten (açıldıktan) sonra konu sahibine otomatik olarak ;

Şu forumda bulunan şu konunuz, şu yönetici tarafından kitlenmistir/silinmistir/taşınmıstır tarzında otomatik bilgi pm i gidiyor (Admin adlı kullanıcıdan)

*Konular taşındıysa, şu foruma taşınmıstır diye yeni forum bilgisi de belirtiliyor ..

Böylece çok daha şeffaf bir yönetim ile birlikte, üyelerin de haberdar olmaktan memnun olacağı şüphesiz ... :oke:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
mükemmeL tek keLime iLe :oke:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
süper sistem yakışır

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
konu taşıma sonrası probLem ... taşınacak konu seçiLip , taşınacak böLüm de beLirLendikten sonraki son aşamada TAŞI dedikten sonra sayfa beyaz bir şekiLde kaLıyor .. işLem gerçekLeşiyor fakat konunun içinde oLamıyorum geri geLip tekrar bakıyorum taşındığını görüyorum .

yeniLik kaynakLı oLabiLir mi :hmmm

EroL

EroL

Emekli Yönetici
dayı konunun içine girip yaparsan taşımayı, taşıdıktan sonra yine konunun içinde olursun, üstteki linke bakınca taşındığını anlarsın. Ama konuya girmeden işaretleyip taşı dersen, konu belirttiğin bölüme uçar ama sen son bulunduğun yere geri dönersin.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Evet, sanırım yenilikten sonra oldu. Erol , normalde konu içinden konuyu taşıdığında tekrar konu içerisine yönlendiriliyordun ancak şimdi konu içerisine yönlendirilirken sayfa tıkanıyor, beyaz olarak kalıyor.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
konu taşıma sonrası probLem ... taşınacak konu seçiLip , taşınacak böLüm de beLirLendikten sonraki son aşamada TAŞI dedikten sonra sayfa beyaz bir şekiLde kaLıyor .. işLem gerçekLeşiyor fakat konunun içinde oLamıyorum geri geLip tekrar bakıyorum taşındığını görüyorum .

yeniLik kaynakLı oLabiLir mi :hmmm
Bunla kaynaklıdır ilgileniyorum ...

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
Yeni bir sorun daha oluşmuş sanırım, konu içinde Seçenekler'den konu kitiltlenemiyor.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Evet sorunu sabah düzelttim şu an sorunsuz olmalı

Ayrıca eğer konuyu çöp kutusu forumuna taşırsanız ( bildiginiz gibi biz konuları silmek yerine çöp kutusuna taşıyoruz ) üyeye konunuz silindi (çöp kutusuna taşındı) tarzında bir bilgilendirme gidecek. Yani çöp kutusu forumuna taşındı denmiyor .. Bilginize ..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Harika ,teşekkürler.Böylece yok niye haber vermedin vs derdi bitiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt