telefon n97 stil 3 yükledim klavye biraz sorunlu yatay klavye yok el yazısı klavyesi çalışıyor. dikey klavye de bazen açılmıyor gibi ama ekrana dokununca harfler yazılmaya başlıyor yani klavye tamamen şeffaf gibi oluyor. klavye seçim tuşuna basınca yazılar ingilizce çıkıyor alpha numeric keypad, handwriting gibi.
swype kurdum bununla idare ediyorum şimdilik.
ikinci problemim ttpod patch kurmaya çalışınca dahili bileşen hatası veriyor.
üçüncü problemim bende neden media bar çıkmadı eksik birşey mi yaptım.
dördüncü olarak şarja takınca bir süre sonra şarj ışığı sönüyor, şarj devam ediyor ama benim için ışık önemliydi
Müzik çalardaki bellekten ekle çalışmıyor bunu nasıl aktif hale getirebilirim Tşk.
Telimde tck yüklü mapa girdiğimde yerimi düzgün göstermiyor ve arabayla vs gidince pek sağlıklı olmuyo.Bunun çözümü varmıdır.Kullandığım gsm turkcell hızı gayet iyi internetin
Tşk
- - - Eklendi - - -
bence garmin navigasyon yükle

n97mini 5.stil kullanyrum sarj ısıgı yanmıyo artık neden acba ?

n97mini 5.stil kullanyrum sarj ısıgı yanmıyo artık neden acba ?
evet bu sorun var. Kullandığımız port c6 olunca bu hatayı veriyor. sebebi ise c6 da o ışık paneli yok sanırım o yüzden. bazı durumlarda yanıp sonuyor bu soruna da bakmaya calışalım ama kesin bır yargı yuklemek yanlış olur. hayırlı olsun yazılımın.sarj kablosunun takılı oldugu yerde ışık var t.c.k cwf sini yükledikten sonra calışmadı .
ben telefonuma cfw yükledim başka siteden ama RM- 594 müş. benim telefon 5230 RM-588 . ondan sonraT.C.K v1 Ultimate Final Servis Paketini buldum kendi telefonuma göre olanını yani 5230 için olanını indirdim telefona kurdum ama olmadı hata verdi. çünkü telefon 5235 olarak görünüyor bir önceki cfw den dolayı. şuan T.C.K v1 Ultimate Final Servis Paketinin 5235 için olan versiyonunu kullanıyorum ama ben 5230 için olanını kullanmak istiyorum. 5230 için olanını kurmak istediğimde hata veriyo. şuan telefonum 5235 olarak görünüyo. BİDE TELEFON TÜRKÇE KARAKTER YAZIYO AMA MESAJ OLARAK GÖNDERDİĞİMDE TÜRKÇE KARAKTERLER KARŞIDAKİNE GÖRÜNMÜYOR YAZI FONTUNU S^3 YÜKLEMİŞTİM
Türkçe karakterin karşı tarafa gitmemesini bilmiyorum. Ancak 5235'ten kurtuluşun yok. Artık telefonuna 5235 CFW'leri ve orjinal FW'lerini yükleyebilirsin. Ancak bir benzetme yoluyla 5230 CFW'lerini kurabilirsin. Bunun için sadece Rofs2 dosyası kullanan CFW'ler olmalı. Benzetme şöyle: 5230 dosyalarının isimlerini 5235 dosya isimleriyle değiştir flaşla.
5230 dosya adlarının hepsini 5235'e uyumlu hale getirmek için ad değiştireceksin.
- - - Eklendi - - -
Sonra Flash işlemini uygulayacaksın
ad nasıl değiştireceğim onu soruyorum nerenin adını ne şekilde değiştirecem bi söyleseniz