Teknik Sorunlar ve Çözümleri|27.05.2012 17:00 Güncelleştirildi| T.C.K [İlk Mesajı Oku]

fhrettn

Üye
ya abi o kadar mesaj yazdınız bi benim sorunumla ilgilenmediniz iyi kötü birşey söyleyin bari ya

fhrettn

Üye
uzun zamandir final v1 kullaniyorum 2 aydan beri telefonda hatlar ortaya cikiyor telefon kapanip acilacak , sim kart takin , sim kart kaydi yapilamadi diyor telefon kapaniyor geri acilmiyor guc tusuna 50 kere de bassam acilmiyor bende sinirlenip telefona guclu bir geciriyorum sonra aciliyor ama sallndiginda tekrar ayni sorunlar ortaya cikiyor bu fw den kaynakli mi oluyor ona gore v2 ozel surum deneyecegim

- - - Eklendi - - -

abi ben v2 özel sürümdeki gorsel ogeleri v1 finale.yaptim ama operator logosu gizlenmiyor extra buttons yukledim ama simdi hem simge var hem yazi var corba oldu belle top bar yukledim o da telefonu kilitlesem bile ekran kapnmiyor acik kaliyor bu sorunlar v2 özel sürümde meydana gelmez demi birde bu extra button,belle top bar ve operator kogosu gizleme siseme gomulu mu yoksa her telefon acildiginda bu programlar ayriyetten mi acilacak simdi oldugu gibi haa unutmadan bu progranlar ramden yiyor 30 olan ram 20 ye dusuyor kptincada orsel ogeler devre disi kliyor bu sorunlrla v2 özel sürümde karsilasir miyim ? Bunlar benim soru ve sorunlarim

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Özel sürümde belle topbar kullanabilirsin ancak standart sürümde kullanamazsın, üstteki bilgi barı gizlenmemiş çünkü. RAM'den yerler çünkü devamlı arkaplanda çalışan 3. parti programlar. Özel sürümde Extra button ve şebeke gizleme otomatik gelir.

fhrettn

Üye
teşekkürler abi peki v2 özel sürüm yapınca simdi olduğu gibi telefon kapanıp açılacak sim kart takın vb hatalar yine gelir mı ?

fhrettn

Üye
peki o hatalar v1 finalde de başta gelmiyordu sonradan ortaya çıktıkar neden oldukları konusunda bir bilginiz var mı ona göre kullanayim telefonu

peki o hatalar v1 finalde de başta gelmiyordu sonradan ortaya çıktıkar neden oldukları konusunda bir bilginiz var mı ona göre kullanayim telefonu
o tür sorunlar ram kasılması nedeniyle oluşuyor. Telefona ram yiyen fazla program yükleme özellikle Qt ile ilgili uygulama kullanmıyorsan. Yüklemene gerek yok. Qt de telefonu kasıyor çünkü.

fhrettn

Üye
qt yi oyun emulator u yüklemek için yüklemiştim tamam teşekkürler v2 ye geçince dikkat ederim bunlara

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Ben yokken arkadaşlara yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.

geec

Üye
ben beta 2 yi yukledm telefnum n97 sarj ve şebeke gozukmuyo ne yapmam lazm

fhrettn

Üye

ben pek iyi bilmem ama sanırım sen beta 2 özel sürüm yüklemişsın ona uygun anlatım var belle top bar falan yüklemen gerek

Özel sürümde belle top barı daha rahat kullanabilmek için üst kısım çıkarılmıştır. Eski halini istiyorsanız normal sürümü kurun.

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi

Belle TopBar kurman gerek ya da normal sürümü flaşlaman gerek.

ben pek iyi bilmem ama sanırım sen beta 2 özel sürüm yüklemişsın ona uygun anlatım var belle top bar falan yüklemen gerek

Arkadaş anlatmış.

Özel sürümde belle top barı daha rahat kullanabilmek için üst kısım çıkarılmıştır. Eski halini istiyorsanız normal sürümü kurun.

Teşekkürler

belle beta 2 yi yükledim n97ye ama ekran ışıklarında problem var.ışıklar söndüğünde ekrana dokunduğumda ekran ışığı yanmıyo bu sorun sadece bende mi var ya?

fhrettn

Üye
tuş takımı oto kilitleme suresini 1 dakika yerine 59 saniye yap ışık zaman asimı ni da 59 saniyenin altında bir değer yap sorun yine çözülmezse daha iyi bilen birinin mesaj atmasını bekle

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
belle beta 2 yi yükledim n97ye ama ekran ışıklarında problem var.ışıklar söndüğünde ekrana dokunduğumda ekran ışığı yanmıyo bu sorun sadece bende mi var ya?

Bizde öyle bir problem olmamıştı. Taha'da da sorun yoksa fhrettn'in dediği yöntemi dene.