Süleyman
Üye
Belle Beta 1 i yükledim şarj problemim düzelir mi dersiniz?
imzamdan 'cfw den ofw ye dönme' adlı konuya girip oradaki anlatım dahilinde orjinale dönebilirsin
ya abi o kadar mesaj yazdınız bi benim sorunumla ilgilenmediniz iyi kötü birşey söyleyin bari ya
uzun zamandir final v1 kullaniyorum 2 aydan beri telefonda hatlar ortaya cikiyor telefon kapanip acilacak , sim kart takin , sim kart kaydi yapilamadi diyor telefon kapaniyor geri acilmiyor guc tusuna 50 kere de bassam acilmiyor bende sinirlenip telefona guclu bir geciriyorum sonra aciliyor ama sallndiginda tekrar ayni sorunlar ortaya cikiyor bu fw den kaynakli mi oluyor ona gore v2 ozel surum deneyecegim
- - - Eklendi - - -
abi ben v2 özel sürümdeki gorsel ogeleri v1 finale.yaptim ama operator logosu gizlenmiyor extra buttons yukledim ama simdi hem simge var hem yazi var corba oldu belle top bar yukledim o da telefonu kilitlesem bile ekran kapnmiyor acik kaliyor bu sorunlar v2 özel sürümde meydana gelmez demi birde bu extra button,belle top bar ve operator kogosu gizleme siseme gomulu mu yoksa her telefon acildiginda bu programlar ayriyetten mi acilacak simdi oldugu gibi haa unutmadan bu progranlar ramden yiyor 30 olan ram 20 ye dusuyor kptincada orsel ogeler devre disi kliyor bu sorunlrla v2 özel sürümde karsilasir miyim ? Bunlar benim soru ve sorunlarim
cfw ile ofw yüklemenin farkı ne?
- - - Eklendi - - -
senin sorun ne? Söyle bakim...
teşekkürler abi peki v2 özel sürüm yapınca simdi olduğu gibi telefon kapanıp açılacak sim kart takın vb hatalar yine gelir mı ?
o tür sorunlar ram kasılması nedeniyle oluşuyor. Telefona ram yiyen fazla program yükleme özellikle Qt ile ilgili uygulama kullanmıyorsan. Yüklemene gerek yok. Qt de telefonu kasıyor çünkü.peki o hatalar v1 finalde de başta gelmiyordu sonradan ortaya çıktıkar neden oldukları konusunda bir bilginiz var mı ona göre kullanayim telefonu
ben beta 2 yi yukledm telefnum n97 sarj ve şebeke gozukmuyo ne yapmam lazm
ben pek iyi bilmem ama sanırım sen beta 2 özel sürüm yüklemişsın ona uygun anlatım var belle top bar falan yüklemen gerek
Özel sürümde belle top barı daha rahat kullanabilmek için üst kısım çıkarılmıştır. Eski halini istiyorsanız normal sürümü kurun.
Belle TopBar kurman gerek ya da normal sürümü flaşlaman gerek.
Arkadaş anlatmış.
Teşekkürler
belle beta 2 yi yükledim n97ye ama ekran ışıklarında problem var.ışıklar söndüğünde ekrana dokunduğumda ekran ışığı yanmıyo bu sorun sadece bende mi var ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?