Kvk eskiden nokia nın kral olduğu zamanlarda iyidide şimdi şikayetçi olan çok...Hiç garantiye cihaz yollamadim hangisinin en iyi olduğunuda bilmiyorum en iyi KVK mı
başlarına zamanında bela oldum.Aslında ben markaların kendi yetkili servislerini sormuştum telpa,kvk falan değil yani ama yinede sayenizde telpanın iyi olduğunu öğrendik...Bu biraz tuhaf olmuş açıklama yapmak gerekirse
teknik servisi iyi marka yok yani Samsung veya LG diye geçilmiyor tabi bi artısı var markalar anlaştığı teknik servislere ne kadar hizmet bedeli ödüyor bunu konuşmak gerekir
mesela önceden k.v.k iyiydi şimdi ise telpa çok çok iyi anında hizmet yapıyor
Nerden biliyorsun derseniz beni çok iyi tanırlarbaşlarına zamanında bela oldum.

Hayır ithalatçı firma garantisi demiyorum firmaların kendi yetkili servislerini kastediyorum...Sen şu ithalatlara bakanı mı soruyorsun delta, ritzy falan
Aynen öyle...Ok anladım lg Türkiye servisi garantili falan kendi garantileri
Apple'ın kalitesi belli olduğu için ankete dahil etmedim...
Maalesef teknik servisleri sadece rapor tutmak için varAslında ben markaların kendi yetkili servislerini sormuştum telpa,kvk falan değil yani ama yinede sayenizde telpanın iyi olduğunu öğrendik...![]()

Bkz ben kvk dan note 2 aldım USB portu bozuldu su ile temas var dedi ben para karşılığı yaptırdımHiç garantiye cihaz yollamadim hangisinin en iyi olduğunuda bilmiyorum en iyi KVK mı
yanlış biliyorsunuz mesela lg veya samsung'un teknik servis şubelerinde ön tarafta müşteri temsilcileri arka tarafta teknik servis olur...Maalesef teknik servisleri sadece rapor tutmak için var
gelen cihazları anlaştıkları servislere gönderirler yani kendileri asla vida tutmaz![]()
zaten kvk dan herkesin ağzı yanmış,müşteri memmuniyetini hiç düşünmüyor galiba...Bkz ben kvk dan note 2 aldım USB portu bozuldu su ile temas var dedi ben para karşılığı yaptırdım
Samsung servisleri genelde hep 3 günde teslim ediyor telefonu...Kayseride samsunga bakan oz fedakar var 3 gunde teslim ediyor
samsung servisiyle bir iki kere muhattap oldum telefonları sorunsuz yapıp verdiler ama sorsan samsung alır mısın almam derim...O zaman en iyi Samsung mu yani