agcakral
Üye
tabiki6,6gb'yi indirdiğim zaman internet bağlı olmasa bile driverleri kurabilcelmiyiz?

Rica ederim400 kb ile iniyo ya bu torrent süper bişey öğrettiğiniz için çok teşekkür ederim

tabiki6,6gb'yi indirdiğim zaman internet bağlı olmasa bile driverleri kurabilcelmiyiz?

Rica ederim400 kb ile iniyo ya bu torrent süper bişey öğrettiğiniz için çok teşekkür ederim

kardeşim içinde driverpack var zatenDriverPack'i önerrim ben de. Bu program onun çalıntısı gibi, isimleri bile değiştirmemişler 'DP' ile başlıyor hepsi![]()

ben 900 kb ile indiriyorum400 kb ile iniyo ya bu torrent süper bişey öğrettiğiniz için çok teşekkür ederim

Nereden indiriyorsunben 900 kb ile indiriyorum![]()
bu 6,6 gb olanın da torrenti var mı ?Nereden indiriyorsunbu 6,6 gb olanın da torrenti var mı ?
Napalım premium hesap yok bizde torrent kullanalımyok ben torrentle falan uğraşmıyorum. premiumla inndiriyorum

Bence bütün driverler 6,6gb içine sığamaz ki. Sadece benim için bile 730mb. Bunun dışında bluetooth kablosuz ağ vb. bu sürü daha driver var.
Benim laptobun driverleri çok farklıağcakral kardeşin de dediği gibi çoğu driver aynı zaten. ben kendi laptopum da bu programı yükledim ve driver çalıştırdım öyle driverler buldu ki laptopun sesi iki katına çıktı blothooth iyileştirildi ve daha birçok özellik...
Resmi steden indirmediğim bütün driverler mavi ekran vermesie sebeb oluyor 
kardeşim program yukarı da istiyorsan bir indir dene farkı görBenim laptobun driverleri çok farklıResmi steden indirmediğim bütün driverler mavi ekran vermesie sebeb oluyor
![]()

Bi yüklersem mavi ekran vermeye başlar açamamkardeşim program yukarı da istiyorsan bir indir dene farkı gör![]()

narin den çok antika sanırımBenim bilgisayar fazla narin yeni klasör açsan gene bozulur![]()

Aldığın gün yenisi çıkıyor sayılırnarin den çok antika sanırım![]()
vay arkadaş şu msi tasarımda işi çözmüş linkte ki bilgisayar dehşet..:9Aldığın gün yenisi çıkıyor sayılır
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Oyun bilgisayarı ne kadar o kadar iyi benim için. Kalın olunca soğutma genel olarak daha iyi oluyor. Zaten ben taşımıyorum aldığım günden beri masaüstünde kullanıyorum wi-fi yok çünküvay arkadaş şu msi tasarımda işi çözmüş linkte ki bilgisayar dehşet..:9

herkesin laptoptan beklentisi değişikOyun bilgisayarı ne kadar o kadar iyi benim için. Kalın olunca soğutma genel olarak daha iyi oluyor. Zaten ben taşımıyorum aldığım günden beri masaüstünde kullanıyorum wi-fi yok çünkü![]()
![]()
biraz daha yorum yaparsak konu ile alakasız diye yorumları silecek moditörler 
Tamam fakat bildirimm sistemi olunca kendimi facebookta gibi hissediyom en iyisi muhabbeti bitirmek...herkesin laptoptan beklentisi değişikbiraz daha yorum yaparsak konu ile alakasız diye yorumları silecek moditörler
![]()

aynen öyleTamam fakat bildirimm sistemi olunca kendimi facebookta gibi hissediyom en iyisi muhabbeti bitirmek...![]()
bu bildirim bir yandan güzel olmuş aslında