TEK TEK DRİVER ARAMAYA SON ! SamDrivers 13.9.3 + DVD x86x64 Eylül Türkçe Tek link indir

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: agcakral
Uhops

Uhops

Üye
Bence bütün driverler 6,6gb içine sığamaz ki. Sadece benim için bile 730mb. Bunun dışında bluetooth kablosuz ağ vb. bu sürü daha driver var.

agcakral

agcakral

Üye
Çoğu bilgisayar benzer donanımları içerir zaten :) Bi çok bilgisayara format attım, gerçekten çoğu driver mevcut, kullanın görürsünüz :)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Bence bütün driverler 6,6gb içine sığamaz ki. Sadece benim için bile 730mb. Bunun dışında bluetooth kablosuz ağ vb. bu sürü daha driver var.

ağcakral kardeşin de dediği gibi çoğu driver aynı zaten. ben kendi laptopum da bu programı yükledim ve driver çalıştırdım öyle driverler buldu ki laptopun sesi iki katına çıktı blothooth iyileştirildi ve daha birçok özellik...

Uhops

Uhops

Üye
ağcakral kardeşin de dediği gibi çoğu driver aynı zaten. ben kendi laptopum da bu programı yükledim ve driver çalıştırdım öyle driverler buldu ki laptopun sesi iki katına çıktı blothooth iyileştirildi ve daha birçok özellik...
Benim laptobun driverleri çok farklı :D Resmi steden indirmediğim bütün driverler mavi ekran vermesie sebeb oluyor :D

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Uhops

Uhops

Üye
Benim bilgisayar fazla narin yeni klasör açsan gene bozulur :D

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Uhops

Uhops

Üye
vay arkadaş şu msi tasarımda işi çözmüş linkte ki bilgisayar dehşet..:9
Oyun bilgisayarı ne kadar o kadar iyi benim için. Kalın olunca soğutma genel olarak daha iyi oluyor. Zaten ben taşımıyorum aldığım günden beri masaüstünde kullanıyorum wi-fi yok çünkü :D :(

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Oyun bilgisayarı ne kadar o kadar iyi benim için. Kalın olunca soğutma genel olarak daha iyi oluyor. Zaten ben taşımıyorum aldığım günden beri masaüstünde kullanıyorum wi-fi yok çünkü :D :(
herkesin laptoptan beklentisi değişik :) biraz daha yorum yaparsak konu ile alakasız diye yorumları silecek moditörler :)

Uhops

Uhops

Üye
herkesin laptoptan beklentisi değişik :) biraz daha yorum yaparsak konu ile alakasız diye yorumları silecek moditörler :)
Tamam fakat bildirimm sistemi olunca kendimi facebookta gibi hissediyom en iyisi muhabbeti bitirmek... :D

Üst Alt