senden isteyen kim. lambadan cin çıkacak bi kere :ehe haha :D :oke:
jigsaw_54 Üye Pondusss' Alıntı: senden isteyen kim. lambadan cin çıkacak bi kere Genişletmek için tıkla ... haha
Amaru Shady Üye Bluetoooth' Alıntı: dilek hakkımın sınırsız olmasını Genişletmek için tıkla ... biraz başlara bak. Onu ben söyledim.
Bluetoooth' Alıntı: dilek hakkımın sınırsız olmasını Genişletmek için tıkla ... biraz başlara bak. Onu ben söyledim.
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Olsa da bir dilek hakkım benim için birşey dilemeni istesem tek isteğim aslında benim seni istediğim gibi beni istemen.. (Kolera)
Olsa da bir dilek hakkım benim için birşey dilemeni istesem tek isteğim aslında benim seni istediğim gibi beni istemen.. (Kolera)
wildtiger223 Üye Pondusss' Alıntı: sinirsiz dilek hakkı Genişletmek için tıkla ... sende benim gibi uyanık geçinenlerdensin ha
Pondusss' Alıntı: sinirsiz dilek hakkı Genişletmek için tıkla ... sende benim gibi uyanık geçinenlerdensin ha
'İbrahim' Üye Konu Sahibi wildtiger223' Alıntı: sende benim gibi uyanık geçinenlerdensin ha Genişletmek için tıkla ... Size 1 dilek hakkı bile fazla
wildtiger223' Alıntı: sende benim gibi uyanık geçinenlerdensin ha Genişletmek için tıkla ... Size 1 dilek hakkı bile fazla
PrınceOfPersia Üye 'İbrahim'' Alıntı: öle sınırsız dilek hakkı yok 1 hak veriyorum sınırsız dilek hariç herşeyi dileyin Genişletmek için tıkla ... o zmn sinirsiz dilek hakki veren baska bir cin isterim
'İbrahim'' Alıntı: öle sınırsız dilek hakkı yok 1 hak veriyorum sınırsız dilek hariç herşeyi dileyin Genişletmek için tıkla ... o zmn sinirsiz dilek hakki veren baska bir cin isterim