Tegra işlemcili telefonlar yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

aklıma gelmişken ben tegra 3'ü 5 çekirdekli (1 tanesi pili korumak için) sanıyordum, 12 çekirdek nerden çıktı ki?
işlemci 4+1 çekirdekli, gpu 12 çekirdekli. neyse kardeş senle daha fazla tartışmama gerek yok.. boş bi tartışma olacağı beli.

cortex47

cortex47

Üye

işlemci 4+1 çekirdekli, gpu 12 çekirdekli. neyse kardeş senle daha fazla tartışmama gerek yok.. boş bi tartışma olacağı beli.

ne kendini beğenmiş insansın ya, en nefret ettiğim tip. gerçekten seninle tartışmama gerek yok. bilgi verme amaçlı değil, üstün gelme amaçlı tartışma yapıyorsun çünkü.

Uruloki

Uruloki

Üye
Benchmarklarin ne kadar sallama oldugu zaten bariz xda da bir kernelle(1.29 stock) sadece gpu normal hizina getirilerek evet normal hizina getirilerek yani htc cihazi 416 mhz gpu kullanmaya zorlamis ama tegra3 fabrika ayari 520( ki 600 u stabil gorebiliyor hatta 1.7ghz cpu hizinida) mhz ve oyle ayarlayip stock rom la glbenchmark a sokmuslar sonuc egypt offscreen 110 fps cozemediginin bariz kaniti hiz artinca ucmus

umut681

umut681

Üye
motorola atrix ve tegra 2 kesinlikle tavsiye etmem.bir kere neon desteği yok youtube dan 720p video oynatmaktan aciz.takılıyor izletmiyor.bide utanmadan resmi sitesinde 1080p izletir demişler bırak 1080i 720p mkv film attım bitrate düşüre düşüre filmde hal kalmadı anca oynattı.markette de bir sürü oynatıcı deneyip durdum.2. olarak tegra2 çok ısınan ve güç tüketen bir işlemci.ayrıca atrixte tegra 2 kaynaklı kontrast sorunu mevcut kamera ve oyunlarda siyah alanlar aşırı siyah ve kamerada noise aşırı fazla.bazı oyunlarda örn: gta3 tegra2 kaynaklı hatalar mevcut.(ağaçların objelerin hatalı görünmesi,gölgelerde hatalar).tegra2 kısacası çöp.tegra3 kullanmadığım için yorum yapamam ama bu acı tecrübeden sonra tegralı telefon alacağımı zannetmiyorum.

Uruloki

Uruloki

Üye
son yoruma guluyorum tabletimdede tegra2 var ama dokturuyor ne is belki aldigin atrix bozuktu olamaz mi cunku dediklerinden birini bile yasamadim ki cok 1080p denedim stock oynatici sorunlu ama
mxplayer in cok cekirdek destegi ve kodekleriyle super oldu ve web dede 1080p de sorun yasamadim bence senin telefon bozuktu

- - - Eklendi - - -

ayrica su an elimde olan ipod yanacak gibiyien tabletin isindigi gormedim

umut681

umut681

Üye
son yoruma guluyorum tabletimdede tegra2 var ama dokturuyor ne is belki aldigin atrix bozuktu olamaz mi cunku dediklerinden birini bile yasamadim ki cok 1080p denedim stock oynatici sorunlu ama
mxplayer in cok cekirdek destegi ve kodekleriyle super oldu ve web dede 1080p de sorun yasamadim bence senin telefon bozuktu

- - - Eklendi - - -

ayrica su an elimde olan ipod yanacak gibiyien tabletin isindigi gormedim
saçmalığa bak telefon sorunluymuş.arkadaşım donanimhaberde ana konusu var benim gibi kaç kişi bu sorunlardan yakınmakta.youtube dan video oynatamıyor.nedeni ise neon desteği yok.tegranın kendisinde yok googleden araştır biraz.nedense buraya bir sorun yazdığımda yahut bir şeyleri düzeltmeye çalıştığımda taşlanıyorum.forum bilgisiz nokia fanlarından geçilmiyor arkadaşım.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
saçmalığa bak telefon sorunluymuş.arkadaşım donanimhaberde ana konusu var benim gibi kaç kişi bu sorunlardan yakınmakta.youtube dan video oynatamıyor.nedeni ise neon desteği yok.tegranın kendisinde yok googleden araştır biraz.nedense buraya bir sorun yazdığımda yahut bir şeyleri düzeltmeye çalıştığımda taşlanıyorum.forum bilgisiz nokia fanlarından geçilmiyor arkadaşım.
o zaman atrix sorunludur belki kardeş? arkadaş tablette sorun yok demiş ondan yani.

- - - Eklendi - - -

ne kendini beğenmiş insansın ya, en nefret ettiğim tip. gerçekten seninle tartışmama gerek yok. bilgi verme amaçlı değil, üstün gelme amaçlı tartışma yapıyorsun çünkü.
öyle bi amacımda yok. doğru bilgiyi vermişim işte sana. ama sen konunun devamında exynos hakkında bir şey soyleyecektin. bende gerek görmedim. uzatmayalım dedim yani. merak ettiğin her şeyi sorabilirsin bana. biliyorsam yanıtlarım zaten. amacım tartışmayı uzatmamaktı.

Uruloki

Uruloki

Üye

ya ne imzamda nokia yaziyor nede profilde telefon var ne alaka nokia fanligiyla hele tegranin ne alakasi var yani yazmak icin yaziyorsunuz neon destegi yoksa ben nasil izliyorum o zaman benim tabletimde baska bir chipset var oyle mi oluyor hele oyun mevzusunda tamamen koptum honeycomb da dokturen tabletinde suan aosp alpha jb rom var daha oyun yukleleme ragmen costuracagini dusunuyorum ve video izlemek icin mx player kullan ayrica dh da hicbir sey bilmeyenlerle dolu htc one x vs sgs3 konularinda millet trolluk yapiyor ayni senin gibi

- - - Eklendi - - -

ve hala daha yukaridaki yorumuna bakip bakip guluyorum ya tegra 2 ye baglamak icin sorunlari neler neler yazmissin yapma lutfen yapma he exynos diyenler onun nasil video oynatmadigini dh daki inceleme videolarinda gorusunuz

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye

ya ne imzamda nokia yaziyor nede profilde telefon var ne alaka nokia fanligiyla hele tegranin ne alakasi var yani yazmak icin yaziyorsunuz neon destegi yoksa ben nasil izliyorum o zaman benim tabletimde baska bir chipset var oyle mi oluyor hele oyun mevzusunda tamamen koptum honeycomb da dokturen tabletinde suan aosp alpha jb rom var daha oyun yukleleme ragmen costuracagini dusunuyorum ve video izlemek icin mx player kullan ayrica dh da hicbir sey bilmeyenlerle dolu htc one x vs sgs3 konularinda millet trolluk yapiyor ayni senin gibi

- - - Eklendi - - -

ve hala daha yukaridaki yorumuna bakip bakip guluyorum ya tegra 2 ye baglamak icin sorunlari neler neler yazmissin yapma lutfen yapma he exynos diyenler onun nasil video oynatmadigini dh daki inceleme videolarinda gorusunuz
Yahu uğraşma 2 gündür bakıyorum da yorumlarında çok şey bildiğini ''zannediyor'' bir de arada laf atması yok mu..Forum bilgisizmiş yanlış bilmektense az bilmek daha iyi ki kimsenin de az bildiği yok..Kısacası boşver...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt