Tegra 3 İşlemcili Telefonların Sayısı Artacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pRime.

pRime.

Üye
tegra 3'ü gerçekten merak ediyorum android dışında bir yazılımda neler yapabilecek. şu ana kadar pek etkilenmedim açıkçası. one x'te shadow gun thd'yi de yeni roma rağmen yağ gibi çalıştırmıyor. madem bu kadar iyi, 60 karede çalıştırması lazımdı en azından.

Uruloki

Uruloki

Üye
tegra 3'ü gerçekten merak ediyorum android dışında bir yazılımda neler yapabilecek. şu ana kadar pek etkilenmedim açıkçası. one x'te shadow gun thd'yi de yeni roma rağmen yağ gibi çalıştırmıyor. madem bu kadar iyi, 60 karede çalıştırması lazımdı en azından.

asus transformers prime a bak panpa ipad 3 den daha iyi

Uruloki

Uruloki

Üye

doğrudur panpa ama hala daha iyi olabilir gibime geliyo madem 12 çekirdek var.

ya o sorun htc ye ait dediğim gibi süper grafiklerle asus da çok iyi ki ipad3 de eksikliği belli bazı şeylerin ayrıca belirttiğim gibi hd 3d de bile sorun yapmadan aynı performansla devam edebiliyor

pRime.

pRime.

Üye

ya o sorun htc ye ait dediğim gibi süper grafiklerle asus da çok iyi ki ipad3 de eksikliği belli bazı şeylerin ayrıca belirttiğim gibi hd 3d de bile sorun yapmadan aynı performansla devam edebiliyor

anlıyorum.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

iPad 3'ten iyi olduğuna emin misin?

pRime.

pRime.

Üye
aynı oyunu ve aynı çözünürlükte görmek lazım bu iki gpu'yu.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Yorum sizin:
[video=youtube;TQlu39SIH6M]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TQlu39SIH6M#![/video]

pRime.

pRime.

Üye
iphone 4s, ipad 2 ve 3 için özel oyun yaparlarsa arada fark kalmaz hatta daha iyi olur.

Uruloki

Uruloki

Üye
THD oyunlarda grafik kalitesiyle tegra 3 alır tatmin olmazsaniz 1080p 3d tv ye bağlayıp iPad 3 u geçer ama thd özel oyunlarında çünkü özel optimize edilmiş oyunlar onlar

Uruloki

Uruloki

Üye
Hacı yine öyle çıkan oyunlar var appstore da dikkat et aynı oyunlar var biri hd ekkine sahip bunlar çift çekirdekli cihazlar için ama sonuçta o grafikler thd versiyonuna ait

pRime.

pRime.

Üye
onlar ipad 2 için çıkanlardı. artık daha çok oyun yaparlar bu şekilde. tegra ile arada fark kalmaz.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt