Teen Wolf Zamanı

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
izledim asıl iş onda zaten onda zaten şeytanlara baş tutuyo ordaki yaşlı adam dedi ya kötü bir ruh tarafından yönetiliyo diye

izledim asıl iş onda zaten onda zaten şeytanlara baş tutuyo ordaki yaşlı adam dedi ya kötü bir ruh tarafından yönetiliyo diyeiçimden bi ses diyo stiles'ın halini lydia anlıcak yine
Bi de şey içinde kötü ruh olan kişiyi vermeniz gerek demişti sanki
3B fragmanında daha başlamadan Stiles ı birileri çekiyordu... Nasıl devam edicek hiçbir fikrim yok şuan :D

dediğim buydu geliyor bölüm :D

• Beğen
Tepkiler: achambo

achambo

achambo

Üye
la izleyemicem walking dead de kaçtı yurttayım cumaya ancak izlerim:) himym de başladım 8 bölüm izledim:D

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
walking dead çok sıkıcıydı büyük bi merakla izleyemiyeceksin :D carl ın ergenlikleri ön plandaydı yine
himym 4. sezon çok iyi şuan tokat iddiasına gelince çok güleceksin :D

• Beğen
Tepkiler: achambo
achambo

achambo

Üye
la bunlar da hapisten çıkıyolar ergenlikle uğraşıyolar ne iş ya:ehe 9 bölüm oldu:D günde 3 bölümden aşağı kesmiyo:ehe

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
18. bölüm iniyor :heyo:

Invoke

Invoke

Üye
hayır pazartesi gecesi :D facebook fotoğraflarını görmedin mi #moonday koyuyorladı etiket :D şimdi #wolfwatch

feysbuk kullanmıyorum. Diziyi de çok takip ettiğim söylenemez aslında işsizlikten izliyorum bazen ama son sezonu bayağı izledim. Buradan uzun süredir işsiz olduğum anlamı da çıkabilir. =P

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Spoilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr İzlemediysen bakma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hahh biliyordum bu Kira ve ailesinde birşeyler olduğunu !!! :D Annesi Oni leri yönetiyo :D
Stiles bu sefer cidden gitti kendinde değil
Kira da umarım ölmüştür :D

Son düzenleme:
FeLonieS

FeLonieS

Üye
Bildiğiniz güzel bir yabancı dizi sitesi var mı acaba?
Birde güzel yabancı dizi tavsiyesine açığım. :ehe

Invoke

Invoke

Üye
Ben hiç uğraşamam ya üyelikle, yorumla. Girip izliyorum sadece. :D HD yayınlasınlar yeter. :DAgents of Shield bunu da izleyebilirsin. @FeLonieS

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Ben hiç uğraşamam ya üyelikle, yorumla. Girip izliyorum sadece. :D HD yayınlasınlar yeter. :DAgents of Shield bunu da izleyebilirsin. @FeLonieS
Hocam zevkinize hayran kaldım o diziyi de izliyorum. :ehe
Yorum değil de siteye girip bildirimlerde yeni bölüm görmek daha iyi geliyor bana. :D

Üst Alt