0MG90
Üye
onu görmek için yurt dışına gitmeye karar verdim bir ödül töreninde kırmızı halıda yakalarım foto çekilirizbelediye çukuruna gamze dediler![]()

onu görmek için yurt dışına gitmeye karar verdim bir ödül töreninde kırmızı halıda yakalarım foto çekilirizbelediye çukuruna gamze dediler![]()

onu görmek için yurt dışına gitmeye karar verdim bir ödül töreninde kırmızı halıda yakalarım foto çekiliriz![]()

burda belediye sık sık çukur açıyo fotoğraf çekilebilirsintamam vurmayın![]()

neyse görüşürüzben dizi, film izlerim 2-3 saat
![]()
bende HIMYM bakayım
bende HIMYM bakayım
neyse görüşürüzben dizi, film izlerim 2-3 saat
![]()
onu görmek için yurt dışına gitmeye karar verdim bir ödül töreninde kırmızı halıda yakalarım foto çekiliriz![]()

teen wolfda bayağı bayağı 1020 reklamı vardı son bölümden önceki bölümde. =P sapık herif kiranın resmini çekerken 1020den kırk saat ayar yaptı![]()

Salarım Derek ve tayfasını eser kalmaz onlardan :PAboo bide aşk dizisi miTwd kral
Hannibal da 10 numara
![]()
:P saçma bence kurt adamlar vampirlerSalarım Derek ve tayfasını eser kalmaz onlardan :P
Bende Walking Dead saçma diyordum ama noldu, izle bi kaç bölüm:P saçma bence kurt adamlar vampirler

Bende Walking Dead saçma diyordum ama noldu, izle bi kaç bölüm![]()
ama ben sevmiyorum gurt adam falan :züü Hannibal bi bitsinde 
İzledin mi? Spoiler vericem çünkühortlatma günü gelmiş![]()
Spoiler ( Stiles ın içinde kötü bir ruh var ve bence o ortaya çıktığında ne yaptığını hatırlamıyor ) 
izledim asıl iş onda zaten onda zaten şeytanlara baş tutuyo ordaki yaşlı adam dedi ya kötü bir ruh tarafından yönetiliyo diyeİzledin mi? Spoiler vericem çünküSpoiler ( Stiles ın içinde kötü bir ruh var ve bence o ortaya çıktığında ne yaptığını hatırlamıyor )
![]()
İzledin mi? Spoiler vericem çünküSpoiler ( Stiles ın içinde kötü bir ruh var ve bence o ortaya çıktığında ne yaptığını hatırlamıyor )
![]()