0MG90
Üye
-
Konu Sahibi
-
Revolution (ayda yılda 1 kere duygusal sahneler oluyorTeşekkürler oradan takılıyorum şuanda birde dizist diye bir site varmış daha kapsamlı üyelik ile favorilerime ekleyip bildirim falan alabiliyoruz. Ama ağır sanırsam yabancıdiziizle'ye devam.
Bu arada arrow'u izliyorum çok harika.
Fantastik, bilim kurgu, macera, komedi. Yeterki duygusal olmasın.
Çok teşekkürler hepsine bakacağım bu arada oraya bir kaç dizi de ben ekleyeyim göz atmak isteyebilirsiniz; grimm, the originals, dracula.Revolution (ayda yılda 1 kere duygusal sahneler oluyor)
South Park
Family Guy
Awkward
The Big Bang Theory
Revenge
Web Therapy
Dracula'ya bakmıştım ilk 5 bölüm falan sarmadı nedenseÇok teşekkürler hepsine bakacağım bu arada oraya bir kaç dizi de ben ekleyeyim göz atmak isteyebilirsiniz; grimm, the originals, dracula.
True blood'u bende izledim de bazen +18 sahneleri beni bayıyor ilerletmeye kalksak dizinin %70'i gidiyor.birde How I Met Your Motherve Two and a Half Men
Dracula'ya bakmıştım ilk 5 bölüm falan sarmadı nedense
True Blood izleyince diğerleri yalan geliyor
Vampir Günlükleri izledikten sonra izledim True Blood'u gerçekten harika gözüktü gözümdeTrue blood'u bende izledim de bazen +18 sahneleri beni bayıyor ilerletmeye kalksak dizinin %70'i gidiyor.
bu arada Allison'a uyuz oldum ben Scott gibi karizmayı bırakıp yanındaki elemanla aşk yaşıyor.
Kira ölmesin çok tatlı bir kız bence Allison'un o yaptıklarından sonra Scott onunla nikahı kıymalı.Vampir Günlükleri izledikten sonra izledim True Blood'u gerçekten harika gözüktü gözümde
Aynen Kira ölse çok iyi olacak
Vampir Günlükleri izledikten sonra izledim True Blood'u gerçekten harika gözüktü gözümde
Aynen Kira ölse çok iyi olacak
Prison Break izlenmez mi ya izledim tabikide.Revolution konusu aslında güzel ama dizi biraz dandik, böyle söylememe rağmen tüm bölümlerini izledim ama yine de dandik. Sürekli aynı şey, biri diğerinin kızını karısını kaçırır, diğeri uğraşıyor. Birilerini kurtarma işi. Hep aynı olay dönüyor ama idare eder.
Prison Break eski ama izlemediysen izle.
Bence de çok tatlı,sevimli,neşeli..Kira, Allison'dan güzel lan.
Prison Break izlenmez mi ya izledim tabikide.
Bence de çok tatlı,sevimli,neşeli..
Yok izlemedim hatta duymadım bile.Prison Break bence gelmiş geçmiş en iyilerden biri. İzlemediyseniz izleyin. Süpernatural olaylar yok ama normal dizi bu. =P
Bir de sinema filmi var sonra onu da izledin mi?
Yok izlemedim hatta duymadım bile.
Listeme ekledim.
Finalini izlemeden bırakmışım yani ben öylemi.Dizinin devamı gibi, finali gibi düşünebilirsin.
Bence Kira çok sevimli Allison ne yapıyor 2,3 tane ok atıyor sonra Scott'un kankasına sulanıyor. -_-Spoilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nasıl seviyonuz Kira yı ya onun gibi bir sürü kız var Asya da
Ayrıca Spoilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Okumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa annesiz de foxfire çıktı Scott la anlaşamazBen Revolution ı seviyorum en iyi bölümü 2 bölüm önceydi bence
Finalini izlemeden bırakmışım yani ben öylemi.İzleyeceğim. Çok merak ettiğim birşey var inşallah konu dışı olduğu için uyarılmam ama nickinizin anlamı ne acaba?
Vav şaşırdım, ne anlama geldiğini.Evet, öyle gibi.
Burası gereksizler, uyarılmazsın. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bakarım hacı himym bitsin deArrow izle bari, dizi izleyeceksen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?