tedavisi olmayan 40 türk hastalığı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
milagros_zuzu

milagros_zuzu

Üye
    Konu Sahibi
tedavisi olmayan 40 türk hastalığı..
01-kardan adama tekme atma veya bozmayaÇalışma hastalığı,02-yeni atılmış bir betona basma ve isimYazma hastalığı,03-gazete ve dergilerdeki resimlere sakal,Bıyık ve gözlük yapma hastalığı,04-en iyi arabayı ben kullanıyorum zannetmeHastalığı,05-kar topunun içine buz koyma hastalığı,06-cep telefonu kullanımının yasak olduğuOrtamlarda ille de görüşme yapma hastalığı,07-belediyenin duraklara koyduğu saatlerinYelkovan ve akrebini sökme hastalığı,08-kumsalda deve güresi yapma hastalığı,09-şahin marka arabayı, doğan görünümlü yapmaHastalığı,10-ağaçlara ve parktaki banklara kalp ve isimBaş harfi kazıma hastalığı,11-derslerini çalışıp sınıfını geçenleri inekSanma hastalığı,12-mesleğimizdeki unvanımızı ingilizce olarakSöyleme hastalığı,13-tiki olan insanların tikleri ile uğraşmaHastalığı,14-iskambil kağıtlarından kule yapan birininKulesini bozmaya çalışma hastalığı,15-cep telefonu ile bağıra bağıra konuşma hastalığı,16-reklam için duvarlara veya panolaraYapıştırılan afişleri yırtma hastalığı,17-tuvalet duvarlarını defter sanma hastalığı,18-otobüs duraklarına "ateşli sevişirim beni ara"Yazma hastalığı,19-trafikte bizi geçen bir arabayı mutlaka yakalayıpOnu geçmeyi ilke sayma hastalığı,20-sinyal verir vermez şerit değiştirip, kazayaSebebiyet verdiğimizde sinyal verdik görmüyon muDeme hastalığı,21-ara yollardan ana yola çıkacak araca yol vermemeHastalığı,22-ünlü birini gördüğümüzde ona el sallama hastalığı,23-ünlü birini gördüğümüzde onunla fotoğraf çektiripÇok samimiyiz havası verme hastalığı,24-yasamadığımız bir şeyi yasamış gibi anlatıp onaKendimizi inandırma hastalığı,25-otobüs durağa yanaştığında ille de ön kapıdan inmeyeÇalışma hastalığı,26-otobüs koltuklarını yırtma ve üzerlerine acayipAcayip yazılar yazma hastalığı,27-minibüs şoförüyseniz beğenmeseniz bile mutlaka kralFm dinleme hastalığı,28-trafikte kırmızı ışıkta dururken, yeşil ışık yanarYanmaz kornaya basma hastalığı,29-trafikte kırmızı ışıkta dururken burun karıştırmaHastalığı,30-kimsenin herhangi bir konu hakkında bilgisi olmadığınıAnladığımız anda o konu hakkında atıp tutma hastalığı,31-elektrik, su, doğalgaz, vergi, trafik cezası vb..Faturaları son gününde ödeme hastalığı,32-kar yağdığında eve bolca ekmek alma hastalığı,33-grup halinde bir meydana konan güvercinlerin üzerineKoşup onları kaçırmaya çalışma hastalığı,34-evli olanların bekarlara sakin ha evlenme demesiHastalığı,35-ayni filme giden insanların filmden çıktıktan sonraFilmi birbirlerine anlatmaları hastalığı,36-eline silah geçen birinin hemen o silahla saka yapmaİhtiyacı duyması hastalığı,37-arabayla yolda giderken tanıdık birini görünce arabayıSakadan onun üzerine doğru sürme hastalığı,38-takım elbise giyince elini cebe sokma hastalığı,39-tuttuğu takım galip gelince havaya silah sıkma hastalığı,40-meslek arkadaşlarına mesleki sakalar yapma hastalığı

jatvalca

jatvalca

Üye
güzel bi paylaşım çoğu hemen hemen doğru

red_dragon_70

red_dragon_70

Üye
doğru vallaha

yusufucan

yusufucan

Üye
39-tuttuğu takım galip gelince havaya silah sıkma hastalığı

Bu daha Çok Düğünlerde Oluyor Ben şiddetle karşılıyorum görüyosunuz haberlerde bir sürü insan Ölüyor Çok saçma Ya silah sıkıyonda ne oluyo böyle zevk olmaz...

XMEN_43

XMEN_43

Üye
Paylaşım Için Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt