TED Alanya ipi göğüsledi

Sponsorlu Bağlantılar

Temperature

Temperature

Üye
    Konu Sahibi
TED Alanya ipi göğüsledi

Bu sezon Bayanlar İkinci Ligi ilk sırada kapatarak, Birinci Lig'e yükselen TED Alanya Koleji yeni bir başarıya daha adını yazdı. Küçük kızlarda TED Alanya Koleji final maçında Antalya Koleji'ni 53-46 yenerek şampiyon oldu. Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullararası basketbol şampiyonasında yapmış olduğu 7 karşılaşmayı da kazanarak, TED Alanya Koleji, Antalya Koleji ve TED Antalya Koleji gibi takımların arasından sıyrılarak namağlup şampiyon oldu.

Bu Antalya dışından ilk kez bir ilçe takımı şampiyon olması bu başarının önemini bir kat daha artırıyor. İki hafta öncede yıldız kızlarda Antalya İkincisi olarak Türkiye finallerinde Antalya'yı temsil etmeye hak kazanan TED Alanya Koleji'nin başarısı, Antalya'nın dışına çıktı.

Alanya'nın geleceği olan çocuklar için akademik başarının yanında sportif başarılara da çok önem veren TED Alanya Koleji Yönetim Kurulu, öğrencilerine vermiş oldukları destekten dolayı çok memnun olduklarını ifade etiler. Kurul, sporun çocukların geleceği için çok önemli olduğuna dikkat çekerken, ruhsal ve ahlaki yönden eğitimlerini pekiştirmiş bir gençlik yetiştirdikleri için gurur duyduklarını ve bunu tüm Türkiye'ye duyuracak olan takımlarını başarılarından dolayı tebrik ettiler.

TED Alanya Koleji, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hazırladığı 9-13 Mart tarihleri arasında Kayseri'de yapılacak olan grup müsabakalarında ilk 2'ye girip yarı finallere adını yazdırmayı hedefliyor. Beden Eğitimi öğretmeni Nevra Giyik ''Yaklaşık 6 ay süren çalışmalarımızda elde ettiğimiz başarılar gelecek için umut verdi. Bizlere bu imkanı sağlayan TED Alanya kurucularına, bayram tatili bile yapmaya öğrenci ve ailelerine teşekkür ediyorum. Türkiye'de kız basketbolunda söz sahibi olacağımıza inanıyorum. TED Alanya Koleji eğitimdeki başarılarına sporu da ekledi. İlklerin okulu olmaya devam edeceğiz." dedi.