tecübeli arkadaşların dikkatine..!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
tecübeli arkadaşların dikkatine..!!
arkadaşlar gelecek hafta tlf alıcam 2 tlf arasında kaldım sizlerden ricam bilir kişilerin fikirlerinden yararlanmak biri lg optimus 3d diğeri htc evo 3d sizce hangisini almalıyım şimdi körü körüne bilinçsiz almak büyük hata olur yardımlarınızı bekliyorum.. ARTI OLARAK ACABA HTC EVO 3D 1080P VİDEO ÇEKEBİLİYORMU ..?

61semih

Üye
cekıyor dıye bılıyorum.bu ıkısınden bırısını alacaksan htc kat be kat daha iyi lg nın o modelını dusunme bıle

Gamerjex

Üye
evo 3d kullanıcılardan tam not almış

Konu Sahibi
cekıyor dıye bılıyorum.bu ıkısınden bırısını alacaksan htc kat be kat daha iyi lg nın o modelını dusunme bıle
şimsi bende gelgitte kaldım hocam birileri çekiyor diiyor biriileri aksini sölüyor lg nin tek sıkıntısı sanırım güncelleme olayı galiba..?

Ne olarak iyi peki ? Donanımsal olarak Optimus 3D'nin üstünlüğünü apaçık ortada insanlara yanlış bilgiler vermeyelim.

En basitinden LG'nin 3D teknolojisi ile çok başarılı olduğunu biliyoruz ve bunu telefonada yansıttı.

Çift kanal çift bellek'e sahip olan ilk telefon optimus 3D OMAP4 platformu zaten oldukça başarılı ve çift kanal çift bellek destekleyen tek platformdur..

Ocean258

Üye
LG optimus 3D Donanım olarak piyasadaki en güçlü telefon diye biliyorum hocam çift cekirdek işlemci ve çift kanallı ram olayıyla...

lg'yi boşver derim ben evo onu havada karada geçer...
Dokunmatik olarak hassas
oled teklonojisi
video hızı ortada
daha karsız olmanı anlayamadım...

htc marka olarak gerçekten çok kaliteli

Konu Sahibi
htc marka olarak gerçekten çok kaliteli
lg de öle ama sorun acaba tonla para veripte pişman olmak benim istediğim özeliklerin başında o paaya değer bi foto ve video çekimi şu an için istedğim 1080p video çekmesi youtubeden bakıyorum htc evo nun hiç 1080p video çekimi yok sanırım tlf da 1080p video çekimide yok..:/

enaa_881

Üye
kardeş ikiside 3d de 1080 çekmiyo opt sadece 2d de 1080 çekiyo
işlemcileri youtube da karşılaştırmaları vardır oradan bak

donanımsal olarak lgyi öneririm gerçekten fiyatına değecek cihaz ama htcyi de yabana atmamak lazım bir arkadaşım htcyi aşşagı yukarı 1 aydır kullanıyor hiç sıkıntı cekmedigini ve hiçbir telefona değişmeyeceğini söylüyor bu arada fiziksel sağlamlık da senin için önemliyse htc öneririm

Evo ne yha araba mı alıyonuz tamam sustum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...