Tecrübe ve bilgilerinize ihtiyacım var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ae1089

Üye
    Konu Sahibi
Tecrübe ve bilgilerinize ihtiyacım var
Arkadaşlar adlı sitede iphone 4s özelliklerinde orjinal parçalardan yapıldığı iddaa edilen bir telefon var, almaya niyetliyim ama çin malı telefonlar gibi 5mp kamera görünüp vga çekim yapmasından yada operatör internetine bağlanamamaktan endişeliyim; yani merak ettiğim şey şu ki bu telefon sizce çin malıyla aynı statüde midir bunu nasıl öğrenebilirim? yardımcı olabilirseniz sevinirim sizce almalı mıyım alırsam ne gibi sorunlar yaşarım.herkese teşekkürler.

NOT: sayın site yetkilileri konu yeri yanlışsa kusuruma bakmayın,site vermek yasakmı bilmiyorum direk yazdım mazur görün iyi çalışmalar

PriZm

PriZm

Üye
Çakma.Daha Android çalıştırdığından belli zaten.uzak durun o siteden.

Send With My Legend Galaxy S

acuxx

acuxx

Üye
sakın alma

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Tecrübem yok ama bilgime göre o %1000 çakma. Bulaşmamanı öneririm

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Alırsan hayatının hatasını yaparsın

aleranol

aleranol

Üye
Yeni moda artik orj parçasını kullandık demek

amcalu1

amcalu1

Üye
Hic bulaşma

ae1089

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar özellikleri aynıdır diye dikkatimi çekti

- - - Eklendi - - -

sizce ozellıklerı dogru mudur?

- - - Eklendi - - -

çakma olduğunu biliyorum zaten arkadaşlar ozellik bakımından verdıkleri bilgiler doğru mudur onu soruyorum? yani 64gb hafızası 5mp kamerası android olması dogru mudur? çin malı telefonlar gbi kasma yapar mı?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
o değil de sitedeki tanıtım videosunda kutudan çıkartırken telefon açık çıktı :D:D herhalde şarjı aylarca dayanıyor ki telefonu açık kutulamışlar :aha:

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Tek tuşlu orjinal parçalarla yapılan 4s kasasında android kullanmak zaten imkansız :) Menü tuşu ve geri işlemlerini nasıl yapacaklar? Bunları yapıyorsa o kasa orjinal değil demektir. Ortada ciddi bir kandırmaca var. Ayrıca videodaki telefonun sistemi Android e hiç benzemiyor.
Bu tarz cihazları iade şansın da olmayabileceğinden sana ne gönderseler kabul etmen gerek. Kapıda ödeme olmadığı sürece bu tarz ürünlere bakma derim. Ha kapıda ödeme var ise ve telefondan anlıyorsan gelir postacı, açar bakarsın onun yanında hızlıca, öyle alabilirsin, yoksa pek bulaşma yani.

Kerim.336

Üye
Cin malina bulasma.hele bilinmedik olup androidliyse

aleranol

aleranol

Üye
Kesinlikle kasar. Bazi seyker calismaz. Ve özellikleri doğru değildir. 64gb hafıza mı? Bende bile 16 var. 64gb hafiza ile ekran zaten 300 tutar kardeşim.

ae1089

Üye
    Konu Sahibi
tek ödeme seçeneği kapıda ödeme.yalnız açıp 2 dakika bakmayla telefonu çözemem daha önce ne android kullandım nede iphone :S

- - - Eklendi - - -

bakın 1 site daha buldum mesela 325 lira diyor :) http://www.androidcaddesi.com/U14,22,piphone-4gs-andorid-new-piphone-4gs-andorid-new.htm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt