Tecrübe puanı ne oluyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Tecrübe puanı ne oluyor?
Profilin altındaki tecrübe puanı ne oluyor?Rep olayımı?

safakk

safakk

Üye
yamda şimdi ben soracaktım ercan abi lafı ağzımdan aldın evet
yönetici abiler ne oluyor bu açıklarsanız seviniriz:oke:

Ozan

Ozan

Admin
Sitede bazı fonksiyonları deniyoruz, yeni bir özellik eklendiginde ve düzenlendiginde size zaten haber vericez, veriyoruz da. :oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
rep koymayın siteye gözünüzü seveyim ;) rep li sitelerdeki ciddiyeti niyeti görüyoruz ;) sakın aman haa.

Ozan

Ozan

Admin
Üyeleri değerlendirebilmek için başka kıstas olsa rep sistemini kimse kullanmaz zaten yani şöyle ki üyelere eğer birşeyler verilecekse, aktifligi karsısında birşeyler elde edecekse, binlerce üye tek tek yöneticiler tarafından takip edilemez zaten mümkün degil dolayısı ile rep sistemi burada aktif rol oynuyor, begendigim bir olay oldugu söylenemez ama dediğim gibi de bir gereklilik + üyeleri rep için aktiflige sürükleme etkisi var

SelmanTE

SelmanTE

Üye
bence rap çok gereksiz, hatta birnevi özenti gibi olacağından (öyle olmadğını biliyorum) istemem. :lac:
tabii bu benim şahsi görüşüm...

Ozan

Ozan

Admin
Alternatif ne diye sorsam yanıt alamam ama :bilmem:

safakk

safakk

Üye
benim için fark etmez rep var yada yok sonuçta sitenin kalitesini düşürmeyecekse olsun ama yok düşürecekse gerek yok bu kadar açık ve net bence

Ozan

Ozan

Admin
Kalite düşürecek birşey hiçbir zaman düşünmeyiz :nono:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Zararlı değil ama gerekli de değil..

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Olsada olur olmasada.Pek gerekli değil aslında.

Ama hiç denenmedi bildiğim kadarıyla bir denemekte lazım. ;)

Ozan

Ozan

Admin
Bizim için bir kıstas gerekiyor bunu sağlayacak farklı bir alternatif yok şu anki ayın üyeligi yöneticilerin insiyatifinde oluyor bir nevi ama öbür türlü paylasımlar sonucu olusan rakamlar konusacak

M@xWeL

Üye
rep olayı iyidir, olsa iyi olur.

Master_Evil

Master_Evil

Üye
bence farketmez

mservank

mservank

Üye
rep olayı iyi oluyo hiç olmazsa pek etki edeceğini sanmam ama insanı paylaşmaya yönlendirir ama maxi de kimse karşılıklı bi şey yapmıyo pek etkileyeceğini sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt