TeamViewer Mağaza'da!

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
TeamViewer Mağaza'da!

Windows Phone’unuzla Windows, Mac ve Linux bilgisayarlarını saniyeler içinde uzaktan kontrol edin.
Arkadaşlarınıza veya ailenize her an destek sağlayın veya iş başındayken evdeki bilgisayarınızdaki uygulamalara erişin. TeamViewer tüm bunları Windows Phone’unuzdan başarmanızı sağlar.
100 milyondan fazla insanın TeamViewer’a neden güvendiğini öğrenin!
TeamViewer kişisel kullanım için ücretsizdir.

Uygulama Özellikleri
-----------------------------
• Windows, Mac veya Linux --- Herhangi bir bilgisayarı saniyeler içinde uzaktan kontrol edin
• En yüksek güvenlik standardı --- 256 Bit AES Oturum Şifreleme ve 1024 Bit RSA Anahtar Değişimi
• Entegre bilgisayarlar ve kontak listeleri --- Arkadaşlarınızın çevrimiçi durumlarını görün ve hızlı erişim aracılığıyla onlarla iletişim kurun
• Konfigürasyon olmadan --- Güvenlik duvarları ve proxy sunucuları ardından bile uzaktaki bilgisayarlara sorunsuz erişim
• Kolay yeniden başlatma --- Herhangi bir yerden uzaktaki bilgisayarları veya sunucuları yeniden başlatın
• Çoklu monitör --- Çoklu ekranlar arasında kolaylıkla geçiş

Uygulama Türkçedir:

• Beğen
Tepkiler: skynet, n000k ve bulutsuzgece

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
daha bugün biri teamviewer'ı bekliyorum diye yazmıştı bi konunun altına, demek başka bişi istese olacakmış :)
(whatsapp'ı da bekliyorum dese bari aynı kişi):hmmm :d:

- - - Eklendi - - -

bu arada :tşk:tabi :oke:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
:tşk:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
haber için teşekkürler. Ben yüklerken sen konuyu açmışsın. Harika bir uygulama olmuş.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
peki bu durumda PC Remote mi önerirsiniz Team Viewer mı? hangisi daha kullanışlı? avantajları nedir? kullananlar?? :)

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Gerçekten gerekli bir uygulamaydı güzel oldu bu, :tşk:

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Haber için teşekkürler.
Beklenen bir uygulama idi.

HalfEvil333

Üye
Oo süper olmuş bu:)

MrExpert

MrExpert

Üye
Gayet Kaliteli bir uygulamaya benziyor Wp kullanıcıları için iyibir haber Bu arada Son zamanlarda haberlerden takip ettiğime göre mağaza oldukça gelişmiş durumda şunuda belirtmek isterim wp mağazası gelişmez diyenler Bunu bikez daha düşünmeliler.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Teşekkürler Sensation . Çok güzel bir haber :oke:

ÖEY

ÖEY

Üye
:tşk:

Lumiance

Lumiance

Üye
Arkadaş tesadüfe bak daha dun eposta yollamıştım tv ekibine wp için ne zaman geliyor diye. Çok yakında geleceğine dair müjde verebiliriz size isterseniz ilgilenenler listesine ekleyebiliriz diye geri dönmüşler bikaç saat önce şimdi de mağazada :D

------edit-------

çok duygulandım :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Haber için teşekkürler. Hemen indirip denemesini yaptım. Anında bağlandı. Gayet güzel çalışıyor :)

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Haber için teşekkürler! Harika bir şey bu!.

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
TeamViewerla maxicep keyfi süper :)

IVI-Elia

Üye
Beklediğim Bi uygulamaydı...

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben ilk defa kullandım bu programı, çok zevkliymiş yahu :D Telefonumdan bilgisayarımı kontrol etmek gerçekten ilginç bir deneyimdi benim açımdan :D:D Ben TeamViewer hesabı oluşturup bilgisayarımı da listeye ekledim. Bu yaptığım işlemde herhangi bir hata yok yani güvenilir değil mi arkadaşlar?

alical33

alical33

Üye
teşekkürler daha yeni konuşmuştuk bunu geldi hemen isteyen arkadaşın kalbi temizmiş demekki :D

n000k

n000k

Üye
bekleyen arkadaşlara hayırlı olsun :)

teşekkürler Sensation :)

saynesim

saynesim

Üye
Süper oldu eksiklikler tamamlanıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt