TeamViewer Mağaza'da!

Sponsorlu Bağlantılar

theruhix

Üye
harika wala symbiandaym daha sınavm btsn alcam wp :) temple run geldi instagram geldi gbi team wiever geldi .d wala mağaza miss ;)

OozyStaw

OozyStaw

Üye
:tşk:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Gün içinde aldığım en güzel haber, :tşk:

blackdevilx

blackdevilx

Üye
vay kardeş bugun hiç siteye bakmadım şimdi baktım bu muhteşem bi haber eline saglık çok şahane bi progrma artık telefonun eksikleri 1er 1er gideriliyor yaşasın

narnia16

narnia16

Üye
Bilgisayar eklerken sorduğu ID e-posta adresi değil mi?Bilgisayar ekleyemedim yardım eder misiniz?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayır bilgisayarında Teamviewer'ı çalıştırdığında verdiği bağlantı numarasıdır.

narnia16

narnia16

Üye
:tşk:

katil_197

katil_197

Üye
iphone da 90 dolar civarındaydı bu uygulama ama bizde beleş :D

skynet

Üye
Ne zamandır bekliyordum..Bilgilendirme için teşekkürler :oke:

saynesim

saynesim

Üye
Uygulama kendi sitesinde mevcut cok sevindirici

serinaga

serinaga

Üye
İşte bu HARİKA, Paylaşım için Teşekkürler Sensation ...

Yuser21

Yuser21

Üye
Arkadaşlar ben ID adresini girip bağlanayım diyorum orda takılıyor bağlantı kuruluyor diyor ama değişen bişey yok sürekli aynı yazı. Aynı zamanda üye girişide yapamıyorum neden bende böyle hatalı oldu anlamış değilim... SORUN DÜZELDİ (Telefonu tekrar başlattım ve kullanıcı adı yerine e-posta ile giriş yaptım. Giriş yapıldı. Ordan Pc'yi seçip girebiliyorum. Ama halen ID yazıp girme yeri çalışmıyor)

zorbaa

Üye
7.8 icin destek iyice azalmaya basladi

ardacumhur

ardacumhur

Üye
PC'ye bağlanıyorum ancak sadece siyah ekran ve mouse geliyor.

Teamviewer'i PC'de güncelledim ancak sonuç yine aynı.Default ayarlarda kullanıyorum.

Windows 8 üzerinde denedim.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
PC'ye bağlanıyorum ancak sadece siyah ekran ve mouse geliyor.

Teamviewer'i PC'de güncelledim ancak sonuç yine aynı.Default ayarlarda kullanıyorum.

Windows 8 üzerinde denedim.

Sadece siyah ekran ve mouse derken?
Simgeler görünmüyor mu?

Ben de Windows 8'de denedim ancak herhangi bir sorun yaşamadım.

Sen desktop arayüzünde mi denedin yoksa modern arayüzde mi?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Desktop arayüzünde denedim abi mouse gözüküyor,kontrol edebiliyorum,pc önümdeyken klasör falan da açabiliyorum ancak görev çubuğu bile gözükmüyor :hmmm

- - - Eklendi - - -

PC'de de telefonda da uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum,telefonu ve pc'yi kapatıp açtım ancak sonuç aynı.

Siyah ekran,mouse işareti,kontrol edebiliyorum ancak neyi kontrol ettiğimi göremiyorum :hmmm

- - - Eklendi - - -

Hafta sonu Windows 7 ile denemeyi düşünüyorum :hmmm

Sorun benim pc'mde olabilir

ÖEY

ÖEY

Üye
Desktop arayüzünde denedim abi mouse gözüküyor,kontrol edebiliyorum,pc önümdeyken klasör falan da açabiliyorum ancak görev çubuğu bile gözükmüyor :hmmm

- - - Eklendi - - -

PC'de de telefonda da uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum,telefonu ve pc'yi kapatıp açtım ancak sonuç aynı.

Siyah ekran,mouse işareti,kontrol edebiliyorum ancak neyi kontrol ettiğimi göremiyorum :hmmm

- - - Eklendi - - -

Hafta sonu Windows 7 ile denemeyi düşünüyorum :hmmm

Sorun benim pc'mde olabilir
Valla ben win8'de denedim, hem görev çubuğu hem de simgeler görünüyordu. Sorunsuz çalıştı.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Enteresan :hmmm
Çözünürlükle ilgili bir sorun olabilir mi acaba :hmmm
Hani bilgisayarın çözünürlüğünden (çözünürlük uyumsuzluğundan) dolayı görev çubuğu telefon ekranının dışında falan mı kalıyor ki?

kelebekavcisi

Üye

Enteresan :hmmm
Çözünürlükle ilgili bir sorun olabilir mi acaba
:hmmm
Hani bilgisayarın çözünürlüğünden (çözünürlük uyumsuzluğundan) dolayı görev çubuğu telefon ekranının dışında falan mı kalıyor ki?

Ben windows 7 de denedim, sürekli çözünürlük değiştiren biriyimdir ve yüklediğimden beri 5-6 kez kullandım yani çözünürlükten olacağını pek sanmıyorum. Garip bir sorun :hmmm Benim gibi online oyun meraklıları için güzel bir uygulama oldu. Evdeki pc zaten 7/24 açık, işteyken cepten girip oyuna devam edebilirim :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt