Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TC Kimlik Numaranızı Nasıl Ezberliyosunuz?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KayraBey
Üye
3 - 2 - 3 - 3 benim stil bu.Aslında rakamların birbirine uyumu ve akılda kalıcı şekilde ezberlenmesi herkes için farklı kalıp çıkarabilir.
sinan627
Üye
telefon numarasını ezberler gibi
jackalmami
Üye
466*-534-**-**
telefon numarası gibi (daha kolay).
crazy_oruc
Üye
3-3-3-2 şeklinde
Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
Ben 2-3-3-2-1
varrick
Üye
Tc kimlik nosuna bagli.
Bir arkadasin 1 rakam yukleserek gidiyor.Ezberlemem 3-4 saniye surdu.
Ornk. 45678912.... gibi.
ismail
Üye
2-2-3-2-2
msy2017
Üye
ben özellikle e okula girip durduğum zamanlar ezberlemem gerekmişti sayı okunuşu şeklinde ezberlemiştim o günden sonra aklımdan çıkmadı zaten.45280... Yani benim için kırk beş milyar iki yüz seksen milyon...bana böyle kolay geliyor.
ben özellikle e okula girip durduğum zamanlar ezberlemem gerekmişti sayı okunuşu şeklinde ezberlemiştim o günden sonra aklımdan çıkmadı zaten.45280... Yani benim için kırk beş milyar iki yüz seksen milyon...bana böyle kolay geliyor.
Bende 0 rakamı bulunduğu ve hatırlamak icin kilit rakam konumunda
2 0 3 0 2 2=11
(34-0-45*-0-**-**) telefon numarası gibi....
cukuleaks
Üye
185(enbaşta olduğu için asla unutamam)-xx(ikinci bölüm bikere okusam yeter)-7373(bi rakam iki kere tekrarlayınca aklımda kalıyor)-78 (bir öncekine çok benzediği için buda aklıma hemen yerleşiyor) benim ezberleme mantığım bu
- - - Eklendi - - -
0538(En baştaki rakamlar kalıplaşmış olduğu için asla unutmam)-482(ezberlemem gereken kısım)-xxxx(son rakamı kişiye göre ezberlerim. örnek hüseyin 850 , ali 421) buda telefonda ezberleme mantığım
ibrahimkoc_1907
Üye
3-2-2-2-2
TheMadness
Üye
3323 :d
man20
Üye
TC'em tekerleme gibi olunca ezberlemesi kolay oldu
minoo
Üye
2-3-3-3
Kimlik numaramda tam 6 tane 1 var
MeLih_061
Üye
111 111 11 111 :d
tarxhn
Üye
veriyorum kimliği bakıyorlar hergun 1 numarıyı ezberlesen 10 gunde mal olan ezberler