Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tbl All-star Oylaması Başladı...
Sponsorlu Bağlantılar
kikaksk
Üye
Konu Sahibi
Tbl All-star Oylaması Başladı...
abdi ipekçide olacak mac için oynuyacak oyuncuları secmek için basketbol federasyonu oylama başlattı...
oyunu sende kullan...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yitik savaşçı
Üye
Teşekkürler...
Bu All-Star mücadelesi, başka ülkelerde de yabancı oyuncular ile yerli oyuncular arasında mı yapılıyor? Bir bilgisi olan var mı?
NBA'de doğu-batı şeklinde olduğunu biliyorum. Ama sanırım bunun nedeni coğrafi koşullar...
kikaksk
Üye
Konu Sahibi
bizim federasyon başkanı Turgay Demirel böle istemiş olacakki böle oldu hatta ilk başka bi oylama daha yapıldı türkiyenin neresinde olcak diye karşıyaka arena oylamada birinci oldu ama ne hikmetse gine abdi ipekcide oldu nu all-star macı...
<span style="color:#CC0000">Dolaylıda olsa hakaret içeren mesajlar atamazsınız</span>
Darkmayne
Üye
Teşekkürler kikask paylaştığın için. Evet Nba'de doğu-batı şeklinde bir ayrım var all star maçları da buna göre düzenleniyor ama Türkiye'de böyle bir ayrım olmadığı için organizatörler en mantıklı yolu bulmuş ve ligimizde oynayan yerlilerle yabancıları karşı karşıya getirmeye karar vermiş.Geçen sene de düzenlenmişti hatta 3sayı ve smaç yarışmaları bile var anlıycağınız nba formatında bir organizasyon çok güzel olacağına inanıyorum
gknky
Üye
bencede süper olacak
the_patriot
Üye
oylarımı verdim içim rahat çünkü bjk den en az 4 all-star çıkacak geçen sene olduğu gibi
jewel_ma21
Üye
GS'li Malik Dixon MVP secilmesin sapkami yerim...!!!