Taze fasulye turşusu


x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi



Malzemeler
Taze fasulye, tuz, sarımsak

Yemeğin Tarifi
Fasulyelerin baş ve uç kısımları bıçakla kesilip, varsa kılçıkları ayıklanır. Kaynamakta olan suya atılıp 2-3 dakika haşlanır. Soğuk su içinde soğutulur. Turşu kabına konulurken sarımsak, limon ve soğan dilimleri ve isteğe göre çeşitli baharat ilave edilir,
Üzerine baskı konduktan sonra %6 tuzlu salamura ile doldurulur.
Diğer işlemler patlıcan turşusundaki gibi yapılır.
Fasulyenin haşlanarak sade turşusu yapıldığı gibi, diğer malzemelerle birlikte, haşlanmadan da turşu yapımında kullanılabilir.
 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:
 

Benzer Konular

Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
182
Gulu Gulu
x-scarface
Cevap
1
Görüntüleme
5K
kezban yenge
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
693
x-scarface
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
3K
x-scarface
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
606
x-scarface


MaxiCep.com internet sitesi 5651 Sayılı Kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermektedir. İçerikler, ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır.

MaxiCep.com; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir.

MaxiCep.com’un yer sağladığı içeriğin 5651 Sayılı Kanun’un 8 ila 9. maddelerine aykırı şekilde; kişilik haklarınızı ihlal ettiğini ya da hukuka aykırı olduğunu düşünüyorsanız Buradan yada [email protected] mail adresine e-mail göndererek iletişime geçerek bildirebilirsiniz.

Bildirimleriniz dikkatle ve özenle incelenmekte olup kişilik haklarınızın ihlali ya da hukuka aykırılığın tespiti halinde mevzuat kapsamında en kısa sürede işlem yaparak bilgi vereceğiz.
Üst Alt