Taylor v7 türkçe dil ve türkçe klavye

Sponsorlu Bağlantılar

hizan

hizan

Üye
bende bir sorun var galiba arkadaşlar yanlıs anlasılmasın kötülemek amaçlı yazmadım v7 için v7 den kurtulus abinin kine dönemiyorum ne yaptıysam olmuyor nokia yazısı yanıp sönüp telefon kapanıyor v7 yi tekrar yükleye biliyorum ama help me :(

arkadaşım özeline bak.

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
telefonu acma dg ile flashla dead at kurtuluş un fw yi madness durum nasıl?

TheMadness

TheMadness

Üye
telefonu acma dg ile flashla dead at kurtuluş un fw yi madness durum nasıl?

Türkçe olmuyor. Taylor'un yayınlaması lazım. Çünkü yeni sızdırma olduğu için yazılım çakışma oluyor eski ile yeni dosyalar arasında.

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
dailyden sorar mısın var mıymıs tr?

wherease

Üye
tamamdır hallettim kardeş sağol 3. denemede açtı telefon :D

A.S.P.A.V.A.

A.S.P.A.V.A.

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/taylor-v7-final-surumu-cikti-beyler-14-630596.htmlDiğer konu kilitlendiği için buraya yazıyorum. Hizan nickli arkadaşın Daily de yaptığı yoruma, bu sayfada değişik yorumlar yapıldı. Bende Daily de üyeliğim olduğundan hizan arkadaşımıza dailyden bir cevap yazdım fakat bunda kesinlikle dalga geçmek gibi bir niyet yoktur ve olamaz. hakan710 nicli arkadaş ss alarak burada yayınlamış. dailydeki nick tempestshine dır. ve bana aittir. maxicepteki tempestshine nickli kullanıcı ile alakalandırılarak, yaşı hakkındaki yorumlardan dolayı bu cevabı vermek zorunda hissetim. tekrar yazıyorum konunun tempestshine ile alakası yoktur. Ve kendisi benim KIZIMDIR. Benim maxideki eski nickimi devam ettiriyor.her türlü yorum ve düşünceleri lütfen bunu düşünerek yapınız. GEÇ KALMIŞ BİR AÇIKLAMA OLABİLİR. Herkesden, Özellikle HİZAN arkadaşımdan tekrar tekrar özür dilerim.

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
fw yi yükleyen arkadaşlar ks improvement ı yüklesinler ayrıca tarayıca seçim olayı çok güzel olmuş

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
kinetic scroll tarayıcıdaki sürüklerkenki hafif kasmalar kalkıyo tamamen

Esendağlı

Esendağlı

Üye
onu yüklemiştim evet baya faydası oluyor

wherease

Üye
bu rehbere girerken sizdede yavaşlama varmı ?

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
bu rehbere girerken sizdede yavaşlama varmı ?

Evet var, diğerleri gibi bir kere açtıktan sonra arkaplanda çalışmıyor. Tahminime göre bundan kaynaklanıyor. Şahsen ben böylesini daha çok seviyorum öbür türlü olunca kullandıktan sonra app stop ile arkaplandan kapatıyordum.

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
tarayıcıda karakter seçme çok güzel olmuş

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
türkceleştirme çalışmaları sona mı erdi ? galiba sorun çözülemedi kaç gündür sabırsızlıkla bekliyoruz ama hala bi gelişme yok

ggokhan008

Üye
$u t9 yazim dilini nasil tùrkce yapacam bi tek bunu istyorum baska bise istemiyorum.

m542tf

m542tf

Üye
orjinale nasil dönùlùyor

Üst Alt