Taylor Pro Edition V7 111.040.0904 Türkçe klavye ( Sis dosyasını kurmanız yeterli flasha gerek yok)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Taylor Pro Edition V7 111.040.0904 Türkçe klavye ( Sis dosyasını kurmanız yeterli flasha gerek yok)
Arkadaşlar bu kendi hazırladığım kklavye... 4x10 TR qwerty klavye... Sadece Sis dosyasını kurmanız yeterlidir...

NOT: SADECE TÜRKÇE QWERTY KLAVYEDİR...

Download:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Eline sağlık...da yarım saat önce flash attım:)

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
:D nese geçmiş olsun ne diyelim :D

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Teşekkürler, güzel paylaşım. Bilseydim bu kadar hızlı bi şekilde her türlü paylaşılacağini ne gömmekle ne flaşla uğraşırdım.

• Beğen
Tepkiler: n000k

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Bu bende 6 aydır var zaten de herkes flash derdine düşünce koydum :) Nese artık... Bu arada yükleyen arkadaşlar, yükledikten sonra restart atsınlar... Ayrıca Flash gömen arkadaşlarda yükleyebilir çünkü bu standart 4x11 klavye değildir... 4x10 klavyedir... Yani daha geniş Türkçe klavyedir... Ğ, Ü ve Ş dışında tüm karakterler mevcuttur... Bu karakterleride (illaki lazım olursa) benzerlerine basılı tutarak elde edebilirsiniz ( G, U ve S)... Kullanımı cok kolaydır... Farkı anlayacaksınız... Ben son 1 yıldır tüm firmwarelerde bu kendi klavyemi yüklüyorum... Vazgeçilmezim oldu...

• Beğen
Tepkiler: n000k
SilentOne

SilentOne

Üye
bunu kurdum qwerty klavye açılmadı yazma dilini türkçe seçtiğimde

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
yazma dili ingilizce oldugunda açılıyor... istersen Türkçe içinde yollarım

n000k

n000k

Üye
@batman yavuz kardeşim senin verdiğin türkçe klavyeli rof3 ile flaş attım ama türkçe karakterler yine yok :) anlamadım gitti.. şimdi bunu bi kuralım bakalım olcak mı.. emeği geçen herkese teşekkürler..

@hot_boy ist sana da teşekkürler klavye için..

---------- Eklendi @ 21:45:39 ---------- Yazıldı @ 21:40:58 ----------

eyvallah tamamdır.. türkçe karakterler göründü :) :oke:

23palulu23

23palulu23

Üye
şimdi anlamadım kardeş. taylorun cfw sini yükleyip daha sonra senin bu dosyanı mı kuracaz telefona ?

SilentOne

SilentOne

Üye
hmm ole desenize ya hey allahım

ggokhan008

Üye
tùrkce alfanumeric t9 yazma dili yokmu ya :( sùper ama mesaj yazmak iskence

Alperen Şuayb

Üye
kardes ş ye basılmıyor

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
orjinal fw için çalışmazmı yani bu

demiralp_47

Üye
arkadaşlar ben flaşladım telefonu am şimdi benim telefon ne galeri ne mp3çalar ne internet brovser açılmıyor defalarca fılaşladım ama yine sonuç aynı soft format ve hard format atım yine aynı sonuç bana yadımcı olabilirmisiniz

mkryvz

mkryvz

Üye
Ğ, Ü, Ş için G, U, S harflerine basılı tutun

E_yedi

Üye
lınkten ınmıyor varmı baska bır lınk

luckysleven

luckysleven

Üye
link sorunlu sanirim bir el atsaniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt