Tavsiye ve oneri bekliyorun (notebook)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibrahimeldemir

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiye ve oneri bekliyorun (notebook)
Bu isden anlayan abiler 2000tl butcem var film ve oyun oynamak icin boyle duzgun notebook neler var hic bir gram anlamam link yollayabilirsiniz marka takintim yokdur agir oyunlari kasmadan oynamak istiom ve uzun sure kullanmak istiom nolurr yardim edin

ANIL

ANIL

Admin
ilk önce ssd'li modellere bakmanı öneririm.

ibrahimeldemir

Üye
    Konu Sahibi
yani ??

ugur1000

ugur1000

Üye
marka olarak hp toshiba hp biraz ısınma sorunları vardır(bnde olmadı ama) geçen teknosada görevlinin biri geldi toshibaların hiç ısınmadıgını söylediler birde model bilgim yok ama araştır ekran kartı değişenlerden olsun gerçi hala varsa örneğin ben oyunların okadar hızlı ilerlediğini bilmediğim için 2010 da aldıgım hp probook 4510s şimdi çoğu 2012 oyunlarını çalıştırmıyor :( seçimini ona göre yap ssd pek düşünme hızlı bir harddisktir ama ömürlri kısadır belli bir yazım sayısı vardır o sayıdan sonra bozuk sektörler çıkar hızlı diye pahalıya alırsın fakat 2-3 yıl sonra ssd nin helvasını yersin :)))

ibrahimeldemir

Üye
    Konu Sahibi
ya aslinda msi amai dusumuom ama hangisi ve iimi daa ii laptop bulunurmu o fiata

ugur1000

ugur1000

Üye
bence türkçeni biraz akıcı kullan :) bence en iyisi teknosa bimeks vatan gibi yerlere git en iyi onlar bilir çünkü herkez kullandıgı markayı yazar :))

ibrahimeldemir

Üye
    Konu Sahibi
haklisin

lolaman

lolaman

Üye
Ben msi falan kullanmadım ama msi öneriyorum 2 bine bulursan iyi oyun notebookları var klavye gökkuşağı gibi parlıyo sol tarafı sarı ortası turuncu sağ tarafı kırmızı acayip bi laptop yapmışlar araştır msi oyun laptobu falan yaz.

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
500-750 tl daha koy monster dızustu al derım.pısman olmazsın.monsterı arastır.

ibrahimeldemir

Üye
    Konu Sahibi
abi monster arastirdim sen bu isden anlio gibisin msi nasil ??

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
notebook la oyun oynayamassın gerekirse 4000 tl olsun :nono:

- - - Eklendi - - -

ama laptop olarak msi-asus Öneririm Casper fln sakın ısınma problemi çok oluyor diyerlerinin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...