Kesin bir sıkıntı çıkarma ihtimali yok bu tarz şeyler genelde olasılıktan ibarettir sadece riski arttırırsın şöyle olur böyle olur demek pek mantıklı olmaz.ıphone da mi yüksek o zaman ?
ama sıkıntı olacak durumda olsa diğerleri bunu kullanırdı değil mi o zaman sıkıntı yoktur bence
Sar değeri kulağına götürünce görülen değerdir. Bu değer mesafenin karesiyle ters orantılı olduğu için kulaklıkla kullanırsan kafana bir etkisi olmaz.kulaklık kullanmayı seven biriyim
onunla kullanınca etki farklı olur mu
@byAndroid söyler sana o kullanıyor.o zaman çok sıkıntı çıkarmaz yani
mi 4 gelecek
tey tey tey :-):-):-)
buna son stabil sürümü yüklemek lazım son stabil sürüm ne nasıl yuklenir ?
Donanım haber mi 4 ana konu sayfa 62 anlattım madde maddeo zaman çok sıkıntı çıkarmaz yani
mi 4 gelecek
tey tey tey :-):-):-)
buna son stabil sürümü yüklemek lazım son stabil sürüm ne nasıl yuklenir ?
2gb ram her şeye yeter gerisi gereksiz normal kullanıcı için.teşekkürler
siz hangi sürüm ü kullanıyorsunuz
2gb ram ile sıkıntı yaşamak istemiyorum açıkçası
şu an 300mb ram ile yetiniyorum da :-)
Android ne kadar ekmek o kadar köfte mantığıyla çalışıyor. İstese 1gb da boş bırakabilir 1 gb da android 6 çalıştığına göre. Ama o hafızayı boşa harcamak istemiyor.3 GB ram benimkisi bende 900-1500 arası boş ama 2 GB ramli de 400 mb falan boş kalıyormuş
Ram in yüksek oluşu multitasking de çok önemli farkettiriyor..Android ne kadar ekmek o kadar köfte mantığıyla çalışıyor. İstese 1gb da boş bırakabilir 1 gb da android 6 çalıştığına göre. Ama o hafızayı boşa harcamak istemiyor.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
inşallah iki üç güne elimde
alinca haber ederim :-)
çok teşekkür ederim
içim rahatladı sayende
yok ısınma sorun
yok çekim sorun
yok sar sorun
bilmem ne s7 nin mi 6 nin mi ne sar daha büyük okudum bugün demek ki normal