Zedge: çok güzel arkaplanlar var. Tek dokunuşla indirip duvar kağıdı yapabiliyor
Opera Mobile:Android'in Stock tarayıcısından daha kullanışlı geliyor. Yıllardır Symbian'ın dandik web tarayıcısı yüzünden ona mahkum kaldığım için elim alışmış bana öyle geliyor olabilir
Winamp: PC sürümünü kullanıyorsanız senkronize bile edebiliyorsunuz çalma listelerini
CanlıTV: Türk kanallarını izleme yarıyor, bazılarını tam ekran gösteremiyor ama yinede başarılı
Oyun olarak
Angry Birds serileri
Jenga (Çok iyi fiziksel motoru var, favorim eskiden gerçekte oynardım şimdi teknoloji gelişti sanal oldu

)
Fruit Ninja (Klasik zaman öldürgeçi, meyveleri kesiyorsunuz)
Miami Vindication (GTA San Andreas'ın telefon versiyonu denebilir, çok başarılı)
Nova 2 HD (Buda savaş oyunu isteyenler için birebir)
SpeedX (Güzel bir 3D oyunu, 3 boyutlu tünelde engellerden kaçmaya çalışıyorsunuz)
Hero of Sparta HD(Bu da orta çağ temalı bir oyun , pek oynama fırsatim olmadı ama başarılı )
Zombieville (Zombilerle savaşıyorsunuz, başarılı)
MX Mayhem (Motosiklet ile parkuru geçmeye çalışıyorsunuz)
Zynga Poker (Facebook'ta Poker oynuyorsanız eğer mükemmel)
Cut the Rope (Sevimli yaratığı ipe bağlı şekeri keserek besliyorsunuz, level geçtikçe zorlaşıyor bayağı. Çocuk oyunu gibi anlatmışım ama yükleyip oynadıktan sonra bağımlılık yaratıyor)
Hungry Shark Serisi (Köpek balığı ile denizde beslenip insanları yemek

)
My Paper Plane2 (Kağıttan uçağınızla akrobasi yaparak engelleri geçmeye çalışıyorsunuz)
Duck Hunt (Ateri'dekinin aynısı, dokunmatik ekrana uygun hali

)
Doodle Jump ( Karakter ile mümkün olduğunca yukarı çıkmaya çalışıyorsunuz, o kendi zıplıyor sizde sensörle yönetiyorsunuz)