tavsiye edilecek android proramlarıı var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi
tavsiye edilecek android proramlarıı var mı?
? yeni alıcağım telefona hangilerini yüklemeliyim

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
valla galaxy s2 e bişe yüklemene gerek yok bnce her şey var :Dhd oyun yükle :D ama program sorarsan sana lazım olanları yükle mesela bnde mp3 ksme nideo yu mp3 e dönüştürme mp3 indirme en çok işime yarayanlar bunlar gerisi zaten telefonda mevcut :D

boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi
çok saol da isimlerinide yazarmısın

Lenneth

Üye
Zedge: çok güzel arkaplanlar var. Tek dokunuşla indirip duvar kağıdı yapabiliyor :)
Opera Mobile:Android'in Stock tarayıcısından daha kullanışlı geliyor. Yıllardır Symbian'ın dandik web tarayıcısı yüzünden ona mahkum kaldığım için elim alışmış bana öyle geliyor olabilir
Winamp: PC sürümünü kullanıyorsanız senkronize bile edebiliyorsunuz çalma listelerini :)
CanlıTV: Türk kanallarını izleme yarıyor, bazılarını tam ekran gösteremiyor ama yinede başarılı

Oyun olarak
Angry Birds serileri
Jenga (Çok iyi fiziksel motoru var, favorim eskiden gerçekte oynardım şimdi teknoloji gelişti sanal oldu :ehe)
Fruit Ninja (Klasik zaman öldürgeçi, meyveleri kesiyorsunuz)
Miami Vindication (GTA San Andreas'ın telefon versiyonu denebilir, çok başarılı)
Nova 2 HD (Buda savaş oyunu isteyenler için birebir)
SpeedX (Güzel bir 3D oyunu, 3 boyutlu tünelde engellerden kaçmaya çalışıyorsunuz)
Hero of Sparta HD(Bu da orta çağ temalı bir oyun , pek oynama fırsatim olmadı ama başarılı )
Zombieville (Zombilerle savaşıyorsunuz, başarılı)
MX Mayhem (Motosiklet ile parkuru geçmeye çalışıyorsunuz)
Zynga Poker (Facebook'ta Poker oynuyorsanız eğer mükemmel)
Cut the Rope (Sevimli yaratığı ipe bağlı şekeri keserek besliyorsunuz, level geçtikçe zorlaşıyor bayağı. Çocuk oyunu gibi anlatmışım ama yükleyip oynadıktan sonra bağımlılık yaratıyor)
Hungry Shark Serisi (Köpek balığı ile denizde beslenip insanları yemek :) )
My Paper Plane2 (Kağıttan uçağınızla akrobasi yaparak engelleri geçmeye çalışıyorsunuz)
Duck Hunt (Ateri'dekinin aynısı, dokunmatik ekrana uygun hali :))
Doodle Jump ( Karakter ile mümkün olduğunca yukarı çıkmaya çalışıyorsunuz, o kendi zıplıyor sizde sensörle yönetiyorsunuz)

boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi
çok tşk de
program olarak bu kadar az mı tavsiyen var?

baranselona

baranselona

Üye
soundhound(muzik tanima)
google ceviri.
barkod tarayici
dolphin hd browser
opera mobile
pusula
ubermusic( cok guzel bi muzik calar)
aldiko kitap okuma
mackolik canli skor..

boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi
soundhound(muzik tanima)
google ceviri.
barkod tarayici
dolphin hd browser
opera mobile
pusula
ubermusic( cok guzel bi muzik calar)
aldiko kitap okuma
mackolik canli skor..
tşk

boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi
başka cevap yazıcak yok muuu?

MBrkA

MBrkA

Üye
Real Player --> Video,film,müzik oynatıcı.Müzik dinlerken ekranı kitlersen,kendi kilit ekranı var kilidi açmadan şarkıyı durdurabilir ve değiştirebilirsin.
UC Browser --> Bence müthiş bir tarayıcı.Zaten s2 kendisi flashı destekliyor o yüzden skyfire gibi tarayıcılarla uğraşmana gerek yok.Bu tarayıcı işini görür.
Tunee Music --> Müzik indirme programı.Ben bu programı Türkçe'leştirmiştim.apk sını bulabilirsem bilgisayarda koyarım buraya.
Facebook for Android --> Facebook kullanıyorsan çok işine yarar.
Sound Hound --> Müzik tanıma uygulaması.Müziği dinletiyosun o ismini cismini söylüyo.Bir de kısa bir dinleeti yapabiliyor.
Tivibu --> Cep telefonundan televizyon izleme uygulaması.TTNet'in olması gerekiyor üyelik için.Ekime kadar bedava sonra aylık 5 TL.
CanlıTV --> Eğer her ay 5TL veremem görüntü çok da önemli değil izliyeyim yeter diyosan CanlıTV'yi kullan.
1MobileMarket --> Alternatif bir market.Benim işime yarıyor.
SPB 3D Launcher --> Bence Samsung'un temasına göre müthiş bir tema.
Sense Clock Widget --> HTClerdeki saat widgeti.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. :)

boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi
Real Player --> Video,film,müzik oynatıcı.Müzik dinlerken ekranı kitlersen,kendi kilit ekranı var kilidi açmadan şarkıyı durdurabilir ve değiştirebilirsin.
UC Browser --> Bence müthiş bir tarayıcı.Zaten s2 kendisi flashı destekliyor o yüzden skyfire gibi tarayıcılarla uğraşmana gerek yok.Bu tarayıcı işini görür.
Tunee Music --> Müzik indirme programı.Ben bu programı Türkçe'leştirmiştim.apk sını bulabilirsem bilgisayarda koyarım buraya.
Facebook for Android --> Facebook kullanıyorsan çok işine yarar.
Sound Hound --> Müzik tanıma uygulaması.Müziği dinletiyosun o ismini cismini söylüyo.Bir de kısa bir dinleeti yapabiliyor.
Tivibu --> Cep telefonundan televizyon izleme uygulaması.TTNet'in olması gerekiyor üyelik için.Ekime kadar bedava sonra aylık 5 TL.
CanlıTV --> Eğer her ay 5TL veremem görüntü çok da önemli değil izliyeyim yeter diyosan CanlıTV'yi kullan.
1MobileMarket --> Alternatif bir market.Benim işime yarıyor.
SPB 3D Launcher --> Bence Samsung'un temasına göre müthiş bir tema.
Sense Clock Widget --> HTClerdeki saat widgeti.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. :)
süpersin... htc deki saat programı süper:oke:

boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi
devam...

Necmati

Necmati

Üye
ne tür programlar istiyosanız iletin bizde en iyilerini size sunalım

boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi
oyun olarak küçük çaplı kaliteli oyunlar mesela sigara sarma oyun vardı roll a joint diye onun tarzı çöp atma oyunu var onlar gibi program olarak canlı tv den başka kaliteli tv programı canlı tv çalışmıyo ansiklopedi falan
birde varsa nba oyunu

yasarbey16

Üye
Zedge: çok güzel arkaplanlar var. Tek dokunuşla indirip duvar kağıdı yapabiliyor :)
Opera Mobile:Android'in Stock tarayıcısından daha kullanışlı geliyor. Yıllardır Symbian'ın dandik web tarayıcısı yüzünden ona mahkum kaldığım için elim alışmış bana öyle geliyor olabilir
Winamp: PC sürümünü kullanıyorsanız senkronize bile edebiliyorsunuz çalma listelerini :)
CanlıTV: Türk kanallarını izleme yarıyor, bazılarını tam ekran gösteremiyor ama yinede başarılı

Oyun olarak
Angry Birds serileri
Jenga (Çok iyi fiziksel motoru var, favorim eskiden gerçekte oynardım şimdi teknoloji gelişti sanal oldu :ehe)
Fruit Ninja (Klasik zaman öldürgeçi, meyveleri kesiyorsunuz)
Miami Vindication (GTA San Andreas'ın telefon versiyonu denebilir, çok başarılı)
Nova 2 HD (Buda savaş oyunu isteyenler için birebir)
SpeedX (Güzel bir 3D oyunu, 3 boyutlu tünelde engellerden kaçmaya çalışıyorsunuz)
Hero of Sparta HD(Bu da orta çağ temalı bir oyun , pek oynama fırsatim olmadı ama başarılı )
Zombieville (Zombilerle savaşıyorsunuz, başarılı)
MX Mayhem (Motosiklet ile parkuru geçmeye çalışıyorsunuz)
Zynga Poker (Facebook'ta Poker oynuyorsanız eğer mükemmel)
Cut the Rope (Sevimli yaratığı ipe bağlı şekeri keserek besliyorsunuz, level geçtikçe zorlaşıyor bayağı. Çocuk oyunu gibi anlatmışım ama yükleyip oynadıktan sonra bağımlılık yaratıyor)
Hungry Shark Serisi (Köpek balığı ile denizde beslenip insanları yemek :) )
My Paper Plane2 (Kağıttan uçağınızla akrobasi yaparak engelleri geçmeye çalışıyorsunuz)
Duck Hunt (Ateri'dekinin aynısı, dokunmatik ekrana uygun hali :))
Doodle Jump ( Karakter ile mümkün olduğunca yukarı çıkmaya çalışıyorsunuz, o kendi zıplıyor sizde sensörle yönetiyorsunuz)

ben bu proramları nasıl yükleyebilirim telefonuma samsung s5570

mancukya

Üye
mutlaka kurduklarin

Es file menager (Dosya programi)
Es task menager (Program öldurmek Ram bosaltmak icin)
titanium backup
My backup (Sürekli rom degistirmede programlari otomatik kurmak icin en iyisi sms vs vs de yedekleme yapiliyor ayarlardan secerseniz)
Moboplayer (Vidyo icin)
Quicmarkt (barkod okumak icin digerleri gibi salakca okuyacam diye beklemiyor sanisede yakaliyor)
Opera (Opera link ile sifre ve favorisler ugrasmaya gerek kalmadan yedeklenmis oluyor)
Photofunia (Eglenceli resim programi)
Satellite ar (Uydu yerlerini milimetrik gösteriyor)
Startup (Baslangictaki 30 yakin programi kapatabilirsiniz)
VLc direct pro (Pcdeki dosyalarini Vlc ile cepten seyretme muzik falan dinleme)
canlitv ve Break video (Eglence icin)
Chainfire 3d (Telde bazi acilmayan oyunlari acmaya yariyor)

vs vs