Tatlı Erkek-yakışıklı Erkek

Sponsorlu Bağlantılar

mincitava

Üye
    Konu Sahibi
1.Açıkcası kızların bazıları paraya veya çevreye bakabilir onların gözü yüksektedir.
2.Bu tür kızlar yakışıklı çocuk tatlı çocuk hayranıdır onlar ergenler olarak adlandırılır nerde yakışıklı tatlı çocuk orda ben şu çocukla çıkayım bu çocuk şu modele benziyor felan... Aç gözlüdür açıkcası yaş aralığı 13– 18güvenilmeyecek kızlardır.
3.Yetişkin bi ilişki düzeyinde kızlar erkeklerin tipine bakmazlar erkek kızı çenesiyle bağlar seviyeli bi ilişki olur.
Not: istisna bir durum daha var açıklayım hemen;bi kızdan hoşlanıyorsun ve çok yakışılkısın kendine güveniyorsun bu kız benimle çıkar.. Gidiyorsun çıkma teklifi ediyorsun kabul etmiyor çünkü yakışılkısın egon yüksek diye düşünebilir kız. Kızlar genelde istediğimi yapsın ben ona emirler vereyim benim kölem olsun gibisinden düşünürler. Ben gördüklerimi buraya aktardım...

yazdıklarının hepsi doğru.Yorumun için teşekkürler
tatlılık + biraz karizma .bişe dicem ama alınma :D tam ergen kızların aradığı tipsin.hani şu justin bieberın peşindem koşan kızlar var ya :D yanında ace çamaşır suyu taşımanı tavsiye ediyorum

yorumun için teşekkürler :) justin bana uzak olsun.Ace çamaşır suyu ne alaka ? :)konu güncel

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Tatlılık nesneldir, yakışıklılık kişiden kişiye değişir :oke:

xqz5

Üye
Konu hortlucak ama yazmadan edemicem :D
çevremde gördüklerm kadarıyla (üniversite) genel olarak konuscAm istisnalar olablr;;
kızlar ilk önce paraya bakarlar. Altında araba var mı ? Kafelere vs gunluk takılcak bütcen var mı? Bunlar önceliktir. Ki zaten paran varsa çevrende olcaktr tipe bakmadn kolayca kız arkadaşn olur. Ama benim param çok degl lakin yakışıklıym diyorsan sabretmen gerek o paralı kisilerde aradklarnı bulamayan kızlar sıze yönelcektr. E benim param yok yakışıklı da değılim diyorsan işin çok zor. Bu durumda ağzınin çok ıyi laf yapması gerekli oncelikle. Yeteneklerinin olması gerek. Sesin guzel olablr,çalışkan olmak vs. Para+tip+ağızin laf yapması yoksa kız yapma olasılığn %000.1 ihtimaldir.
Kendi görüşüm :)

• Beğen
Tepkiler: caps6
caps6

caps6

Üye
Konu hortlucak ama yazmadan edemicem :D
çevremde gördüklerm kadarıyla (üniversite) genel olarak konuscAm istisnalar olablr;;
kızlar ilk önce paraya bakarlar. Altında araba var mı ? Kafelere vs gunluk takılcak bütcen var mı? Bunlar önceliktir. Ki zaten paran varsa çevrende olcaktr tipe bakmadn kolayca kız arkadaşn olur. Ama benim param çok degl lakin yakışıklıym diyorsan sabretmen gerek o paralı kisilerde aradklarnı bulamayan kızlar sıze yönelcektr. E benim param yok yakışıklı da değılim diyorsan işin çok zor. Bu durumda ağzınin çok ıyi laf yapması gerekli oncelikle. Yeteneklerinin olması gerek. Sesin guzel olablr,çalışkan olmak vs. Para+tip+ağızin laf yapması yoksa kız yapma olasılığn %000.1 ihtimaldir.
Kendi görüşüm :)
iyi tespit:D

Üst Alt