Tatlı Erkek-yakışıklı Erkek

Sponsorlu Bağlantılar

canturk

canturk

Üye
Para + Ortam = Yakışıklı
Züğürt + Kendi Halinde= Tatlı :naughty::naughty::naughty::disko:

• Beğen
Tepkiler: mincitava
mesutgaga

mesutgaga

Üye
fotografı bekliyoruz

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Kızlar konusunda yeterli bilgin yok kardeşim önce sağlam bi çenen olcak tip çok önemli değil muhabbetin iyiyse sarıyosa herkesi şık giyinen biriysen tavlamayacagin kiz yoktur

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
2. Foto iyi

achambo

achambo

Üye
haklılar dicem şimdi de:ehe

achambo

achambo

Üye
tatlı diyenler haklı:ehe bir de tipin kötü değil ki çökcek fln yazmana gerek yoktu:D:oke:

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Yok la adam karizma

• Beğen
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Dalga yok yola devam :D:D

• Beğen
achambo

achambo

Üye
2. si iyi:D

molla409

molla409

Üye
1.Açıkcası kızların bazıları paraya veya çevreye bakabilir onların gözü yüksektedir.
2.Bu tür kızlar yakışıklı çocuk tatlı çocuk hayranıdır onlar ergenler olarak adlandırılır nerde yakışıklı tatlı çocuk orda ben şu çocukla çıkayım bu çocuk şu modele benziyor felan... Aç gözlüdür açıkcası yaş aralığı 13– 18güvenilmeyecek kızlardır.
3.Yetişkin bi ilişki düzeyinde kızlar erkeklerin tipine bakmazlar erkek kızı çenesiyle bağlar seviyeli bi ilişki olur.
Not: istisna bir durum daha var açıklayım hemen;bi kızdan hoşlanıyorsun ve çok yakışılkısın kendine güveniyorsun bu kız benimle çıkar.. Gidiyorsun çıkma teklifi ediyorsun kabul etmiyor çünkü yakışılkısın egon yüksek diye düşünebilir kız. Kızlar genelde istediğimi yapsın ben ona emirler vereyim benim kölem olsun gibisinden düşünürler. Ben gördüklerimi buraya aktardım...

mesutgaga

mesutgaga

Üye
tatlılık + biraz karizma .bişe dicem ama alınma :D tam ergen kızların aradığı tipsin.hani şu justin bieberın peşindem koşan kızlar var ya :D yanında ace çamaşır suyu taşımanı tavsiye ediyorum

Üst Alt