taskmgr gibi windows araçları çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
taskmgr gibi windows araçları çalışmıyor
arkadaşlar win xp sp3 kullanıorum memnunum fakat son günlerde bi hata oluştu ve artık görev yöneticisi (taskmsgr) açılmıyor lütfen yardım edin bu hatanın benzerleri sistem geri yüklemedede oluyor not defteri açmaya çalıştığımdada hep bi dll hatası alıyorum program ekle kaldırda da böyle hata almıştım (run.dll) hatası onu indirip systm32 nin içine atınca düzeldi fakat diğerleri düzelmiyo

LÜTFEN YARDIM EDİN...........!!!

:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:
:bilmm

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Önemli belgelerini ve verilerini alıp bir format at, bence.

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
formatsız çözüm olmazmı format atmak zor geliyor bide abimle babam niye format attırdın diye kızarlar falan başka çözümü olan varmı..............................................................?????
:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
%99 ihtimalle virüs bulaştırdın birkaç antivirüs programı dene bence formatlamadan.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
virüs yemişsin format at kurtul yoksa çok başın agrır.

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
pc tamamen taradım ama virüs yok virüs programı olarak microsoft security essantial ı kullanıuyom

- - - Eklendi - - -

pc tamamen taradım ama virüs yok virüs programı olarak microsoft security essantial ı kullanıuyom

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Virüsü yedıkten sonra tarayınca cıkarmı zannedıyorsunuz..

Yedıkten sonra caresı yok.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
keylogger ı yemişsin sen kardeş internet sitelerinde tıkladığın yerlere dikkat et. sistem geri yükleme de kaldırılmıştır sende.

• Beğen
Tepkiler: BigHackeR35
BigHackeR35

BigHackeR35

Üye
keylogger ı yemişsin sen kardeş internet sitelerinde tıkladığın yerlere dikkat et. sistem geri yükleme de kaldırılmıştır sende.
aynen. eğer istersen bi çözüm yolu buluruz pm atabilirsin.

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
evet sistem geri yüklemeye bastığımda rstrui.exe (msvcrt.dll) hatası veriyor birçok şeydede böyle hatalar veriyor tek çözüm formatmı

A3rman

A3rman

Üye
tek çözüm format bencede...

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
evet sistem geri yüklemeye bastığımda rstrui.exe (msvcrt.dll) hatası veriyor birçok şeydede böyle hatalar veriyor tek çözüm formatmı
tek çözüm format. eğer bir daha böyle birşey başına gelirse dikkat et. haberimiz olsun hem bize de eğlence çıkar :D

• Beğen
Tepkiler: tguzel7 ve BigHackeR35
ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler en yakın zamanda format atmaya çalışacağım.....!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt