Taşınabilir Şarj Cihazı !(Acil)

Sponsorlu Bağlantılar

EmreG3

Üye
    Konu Sahibi
Taşınabilir Şarj Cihazı !(Acil)
Arkadaşlar LG G3 kullanıcısıyım ve şarjım dayanmamaya başladı. Sizlerden Amperinide göz önünde bulundurarak taşınabilir şarj cihazı önerilerinizi istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
10200 mAh GP

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
3 kere şarj eder

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
bütçen ne kadar ?

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Arkadaşlar LG G3 kullanıcısıyım ve şarjım dayanmamaya başladı. Sizlerden Amperinide göz önünde bulundurarak taşınabilir şarj cihazı önerilerinizi istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
HepsiBurada gibi sitede 7800mah 49 90 lira daha uygun fiyatlı olanları da mevcut inceleyebilirsiniz.

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Bu ürün yeni geldi mağazama. Tavsiye ederim.

EmreG3

Üye
    Konu Sahibi
HepsiBurada gibi sitede 7800mah 49 90 lira daha uygun fiyatlı olanları da mevcut inceleyebilirsiniz.
peki güvenlik sertifikalari varmi çünkü çok duyuyoruz patlayan bataryalar sarj cihazları

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
peki güvenlik sertifikalari varmi çünkü çok duyuyoruz patlayan bataryalar sarj cihazları

Evet kullanıyorum ve güvenli iki cihazı aynı anda şarj etme durumu da güzel.

caps6

caps6

Üye
Xiaomi 10400 mAh telefonu 4 kez rahat şarj ediyor.Önceden 65 liraya almıştım.Tavsiye ederim

furkankaya559758

Üye
Sony'lere bakmanı öneririm. Bütçeni çok az aşıyor ama kaliteli.

devilmy

devilmy

Üye
Megbil al derim bende 5200 var s4 du 2 kere sarj ediyor parmak boyunda birde daha yuksek kapasiteleride mevcut uygun fiyata hemde

03-ŞAHİN

03-ŞAHİN

Üye
Kardeşim 3000 mah alıp ne yapacaksın zaten lg g3 ün bataryası güçlü niyaz paraya kıyman lazım

Üst Alt