Tasarruflu ampulleri Tekfen üretecek ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
milagros_zuzu

milagros_zuzu

Üye
    Konu Sahibi
Tasarruflu ampulleri Tekfen üretecek ..
Devlet Malzeme Ofisi tarafından açılan ihaleyi Tekfen Endüstri kazandı[SIZE=+0]

[/SIZE] Tekfen Endüstri'nin, Devlet Malzeme Ofisi tarafından açılan ve alıcısı Elektrik İşleri Etüt İdaresi olan Enerji Tasarruflu Ampul ihalesini kazandığı bildirildi.
Tekfen'den yapılan açıklamaya göre, ihalenin teknik şartnameyle ilgili birinci oturumuna, Türk Philips Ticaret A.Ş, Osram Ampul Ticaret A.Ş, General Elektrik Türk Ltd. Şti. ve Tekfen Endüstri ve Ticaret A.Ş firmalarının katılımıyla başlandı. Osram ve Tekfen firmalarının ikinci oturuma kaldığı ihalede kazanan Tekfen oldu.
Anlaşmaya göre, Türkiye'nin 11 farklı yöresine, Tekfen Wiselite Serisi Enerji Tasarruflu Ampullerin 20W ETL tipi 8 bin saat ömürlü, A enerji sınıflı ürünleri, Milli Eğitim Bakanlığı teşkilatı aracılığıyla ilköğretim okullarına ücretsiz olarak dağıtılacak.
Tekfen ile TEDAŞ arasında imzalanan anlaşmaya göre, Tekfen Wiselite Serisi Enerji Tasarruflu Ampullerin 20W ETL tipi, 8 bin saat ömürlü, A enerji sınıflı ürünleri; İstanbul Avrupa ve Anadolu yakası, Antalya, Isparta, İzmir, Diyarbakır, Mardin, Batman, Van, Ankara ve Sivas bölgelerinde, Milli Eğitim Bakanlığı teşkilatı aracılığıyla ilköğretim okullarına ücretsiz dağıtılacak.
4 milyon 500 bin YTL'lik ihale kapsamında Tekfen, yılsonuna kadar TEDAŞ'a, 8 bin saat ömürlü bu ürünlerinden 2 milyon 800 bin adet teslim edecek.
 


Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
hayırlısı olsun bakalım
 
POWER

POWER

Üye
tasarruf ampullerinin ne kadar tasarruflu olduğu bilinci yayılsa ne hoş olurdu. :)
Okulların bu ampullere geçmesi çok güzel bir gelişme zira türkiyedeki okul sayısına bakarsak daha net anlaşılır :)
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
TEşşekkürler.
 
xkadir61

xkadir61

Üye
evet ya. piyasa çin malları 'tasarruflu' adı altında satılan ampullerle doldu.
nasılki, telefonlarının megapixelleri , yazdığı değeri, çektiği görüntülerde göstermiyorsa. bu ampullerindede tasarruf yaptığına güvenemeyiz.
tekfen gibi kaliteli bir firmanın ampulleride umarım fiyat yönündende çin mallarına yönelmenin önüne geçer.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
454
x-scarface
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
1K
Haydar
Cevap
3
Görüntüleme
542
jeki01
Takipçi Satın Al


Üst Alt