achambo Üye 1-2 gündür 212 li bir numara arıyo beni bir kez açtım kayıt gibiydi sonra direk kapadım ne yapıyım daha ararsa
1-2 gündür 212 li bir numara arıyo beni bir kez açtım kayıt gibiydi sonra direk kapadım ne yapıyım daha ararsa
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: Kabiz sen bugün konu açtın mı oyuna Genişletmek için tıkla ... Aa soylemeyi unuttum sana evet abi actim
x-scarface' Alıntı: Kabiz sen bugün konu açtın mı oyuna Genişletmek için tıkla ... Aa soylemeyi unuttum sana evet abi actim
x-scarface Üye Konu Sahibi Kabız Civciv' Alıntı: Aa soylemeyi unuttum sana evet abi actim Genişletmek için tıkla ... Karşılaştık yine
Kabız Civciv' Alıntı: Aa soylemeyi unuttum sana evet abi actim Genişletmek için tıkla ... Karşılaştık yine
x-scarface Üye Konu Sahibi achambo' Alıntı: 1-2 gündür 212 li bir numara arıyo beni bir kez açtım kayıt gibiydi sonra direk kapadım ne yapıyım daha ararsa Genişletmek için tıkla ... Kırmızı tuşa bas yolla kardeşim açma.
achambo' Alıntı: 1-2 gündür 212 li bir numara arıyo beni bir kez açtım kayıt gibiydi sonra direk kapadım ne yapıyım daha ararsa Genişletmek için tıkla ... Kırmızı tuşa bas yolla kardeşim açma.
achambo Üye x-scarface' Alıntı: Kırmızı tuşa bas yolla kardeşim açma. Genişletmek için tıkla ... reddediyorum ya da açmıyorum zaten saol abi sıkıntı yaparsa blacklist yüklerim engellerim
x-scarface' Alıntı: Kırmızı tuşa bas yolla kardeşim açma. Genişletmek için tıkla ... reddediyorum ya da açmıyorum zaten saol abi sıkıntı yaparsa blacklist yüklerim engellerim
x-scarface Üye Konu Sahibi achambo' Alıntı: reddediyorum ya da açmıyorum zaten saol abi sıkıntı yaparsa blacklist yüklerim engellerim Genişletmek için tıkla ...
achambo' Alıntı: reddediyorum ya da açmıyorum zaten saol abi sıkıntı yaparsa blacklist yüklerim engellerim Genişletmek için tıkla ...
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: Nerde paylaşmadın söyle oraya dalıp dengeleyeyim bari Genişletmek için tıkla ... Uygulama bolumune hic dokunmadim oraya da konu acacaktim vakti yoktu
x-scarface' Alıntı: Nerde paylaşmadın söyle oraya dalıp dengeleyeyim bari Genişletmek için tıkla ... Uygulama bolumune hic dokunmadim oraya da konu acacaktim vakti yoktu
hikmet366 Üye achambo' Alıntı: abiminkini 5600 ben yapıcam Genişletmek için tıkla ... benim hic yok ya
x-scarface Üye Konu Sahibi Kabız Civciv' Alıntı: Uygulama bolumune hic dokunmadim oraya da konu acacaktim vakti yoktu Genişletmek için tıkla ... Yallaaaa kabiz pertez oldun daa
Kabız Civciv' Alıntı: Uygulama bolumune hic dokunmadim oraya da konu acacaktim vakti yoktu Genişletmek için tıkla ... Yallaaaa kabiz pertez oldun daa
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: Yallaaaa kabiz pertez oldun daa Genişletmek için tıkla ... Kabiz Pertez Dogus scarface
x-scarface' Alıntı: Yallaaaa kabiz pertez oldun daa Genişletmek için tıkla ... Kabiz Pertez Dogus scarface
Oğuzhan Üye -Akıncı' Alıntı: tahir babanın feyki o semih Genişletmek için tıkla ... Ben bircok kisinin feykiyim
x-scarface Üye Konu Sahibi Kabız Civciv' Alıntı: Kabiz Pertez Dogus scarface Genişletmek için tıkla ...