Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Tavsiyesitas gibi telefon istiyorum tas :)
Sponsorlu Bağlantılar
Nedensiz-Sebebsiz
Üye
Konu Sahibi
tas gibi telefon istiyorum tas :)
beyler telefon akıllı olmasın sadece mesaj atsın konuştursun beni ama çok sık olsun görünüm on numara olsun böyle hala sıfır telefonlar mi son nesil son teknoloji olacak ama özellikli olmayacak hediye alacağım.
@@DiAbLo@@
Üye
Nokia c6,603 öneririm kardeşim bunlar da fazla olur diyorsan 3310
Aynen bence de en azından belirli işlemleri halledersin ...
@@DiAbLo@@
Üye
Konu sahibinin düşüncesini merak ediyorum aslında. Akıllı telefon mu istiyor salak telefon mu Yoksa bir zamanların akıllısı fakat şimdinin salağı olan 603 gibisi yeterli mi
Nedensiz-Sebebsiz
Üye
Konu Sahibi
akıllı olmasın görünüşü sık olsun kamera olmasın mms olmasın internet olmasın sadece arama ve mesaj olsun ama eski telefon olmasın tip olarak çok sık ama donanım olarak çok yetersiz olsun ama son teknolojide çıkmış olsun
akıllı olmasın görünüşü sık olsun kamera olmasın mms olmasın internet olmasın sadece arama ve mesaj olsun ama eski telefon olmasın tip olarak çok sık ama donanım olarak çok yetersiz olsun ama son teknolojide çıkmış olsun
3310 gibi olsun donanım ama daha yeni olsun sık tasarım olsun
Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
sen baya birşey istiyorsun ve isteğinin tek çözümüde Nokia 2610
@@DiAbLo@@
Üye
1110 al kardeşim Tam sana göre
Nedensiz-Sebebsiz
Üye
Konu Sahibi
hemen bakayim
kaanslmz
Üye
ya bari biseyler olsun telefonda oyle de olmaz ki
CAT'in telefonu vardi bi bakin isterseniz
4MaGuS
Üye
kaç paralık bir şey düşünüyorsun acaba bence nokia asha serisine bakabilirsin 206 falan 300 küsür lira idi galiba çok sağlam diye biliyorum bunlarıda pilleride baya gidiyor diye duydum ama sen yinede bir araştır istersen
Fenomenon
Üye
nokia'nın tuşlu telefonları bile çok pahalı. en iyisi telefoncuları gez. onlarda biraz eski modellerin sıfırı oluyor, uygun fiyata alırsın.
mesela 6300 çok güzel bi telefondu. şimdiki tuşlular onun kadar sağlam durmuyor. ama 6630'ın sıfırı bulunmaz artık
Seglopsi
Üye
Nokia N9 var. Özellikleri normal, sağlam, görünümü de 10 üzerinden 11 tavsiye ederim.
KayraBey
Üye
Thl 5000
DaNq3rB0y
Üye
3310
heathrow
Üye
Samsung S5611 Beyaz Renk - Vatan'da var.
Tip olarak şık ancak özelliksiz değil mms kamera falan var.