ByMobil
Üye
-
Konu Sahibi
-
Lafım genelleme yapanlara; amacım kesinlikle siyaset yapmak değil ama belirtmekte fayda gördüm.
Yapılan bir araştırmaya göre Türkiye'de 11 milyon 445 bin Kürt kökenli vatandaş yaşıyor. Peki ya DTP'li milletvekillerinin aldığı oy oranı? 1 milyon civarında; buna Ermeni, Arap kökenli vatandaşlarında verdiği oylar dahil; bunları çıkarttığımızda aradaki fark 10 kattan fazla. Peki 10 milyon küsür Kürt'ün ne günahı var; onların bir onuru, gururu yok mu?
genelleme yapan arkdaş diyorki; dünyada 1 milyarın üstünde müslüman var ama hepsi el-kaide militanı muamalesi görüyor.
kurunun yanında yaşda yanar. ben her kürt terörist değildir dedim zaten. ancak görüyorumki görmek istedfiğin bölümüne yorum yapmışsın
söze gerek yok
genelleme yapan arkdaş diyorki; dünyada 1 milyarın üstünde müslüman var ama hepsi el-kaide militanı muamalesi görüyor.
kurunun yanında yaşda yanar. ben her kürt terörist değildir dedim zaten. ancak görüyorumki görmek istedfiğin bölümüne yorum yapmışsın
Aşağıda gerekli sözleri yazdım. Okuyunuz.
Ben DTP yüzünden tüm Kürt'leri DTP'li olarak gösterenlere yazdım mesajımı. Neresinde sizin mesajınıza dair bir cevap kısmı var? Siz, DTP'liler hakkında yorum yapmışsınız ben Kürtlerin tümünü DTP'li olarak gösterenlere yazdım. Yorumlarımız arasında DTP Kürtlerinden başka ne gibi bir ilişki var? Ayrıca, belirtmişim zaten mesajım genelleme yapanlara diye. İyi okuyunuz.
Dünya'daki Müslümanların tümünü El - Kaide militanı gözyüle bakanlar seviyesiz; bildikleri kendilerini doyurmayacak kapasitede olan insanlar. Ne yapalım şimdi biz de mi genelleme yapıp seviyesizleşelim?
Kurunun yanında yaş da yanar demişsiniz; Kurtuluş Savaşı'ndan önceki dönemde Atatürk'e karşı gelip başka devlet kurmaya çalışanları; bu zamanlarda Türk'üz diye Türkiye'yi küçük düşürenleri de yaksanıza. Madem bu kadar yakmaya meraklısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?