Hkn's Üye KuSurSuz^Kinq*' Alıntı: 6. Pablo Escobar bu 1.nci olmalıydı gerileri bu listeye giremez! Genişletmek için tıkla ... Padlo Escobar 1.olmalıydı.Bu adam bildiginiz Manyak canı sıkılınca ceset isteyen 1 insandan farkı yok
KuSurSuz^Kinq*' Alıntı: 6. Pablo Escobar bu 1.nci olmalıydı gerileri bu listeye giremez! Genişletmek için tıkla ... Padlo Escobar 1.olmalıydı.Bu adam bildiginiz Manyak canı sıkılınca ceset isteyen 1 insandan farkı yok
Hkn's Üye Emperian' Alıntı: Konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum ve birşey demiyorum. O güncel haberleri buraya taşıyor. Ama bu kıytırık herifleri ögrenip ne yapacaz?? FATIH SULTAN MEHMETHAN'ın tam 14 zehirlenmeye çalışıldıgından haberiniz var mı? Genişletmek için tıkla ... cok ii bir yorum
Emperian' Alıntı: Konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum ve birşey demiyorum. O güncel haberleri buraya taşıyor. Ama bu kıytırık herifleri ögrenip ne yapacaz?? FATIH SULTAN MEHMETHAN'ın tam 14 zehirlenmeye çalışıldıgından haberiniz var mı? Genişletmek için tıkla ... cok ii bir yorum