tarih rengi nasıl değişir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
tarih rengi nasıl değişir?
arkadaşlar derdimi çizimden anlarsınız diye tahmin ediyorum :d:

Symbianist

Symbianist

Üye
Hacı bu verdiğin görsel şölen için öncelikle müteşekkir olduğumu belirtmek isterim :D. Bu ancak Paint ile değişir :naughty:

• Beğen
Tepkiler: sublieutenant
Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Arkadaşım o tarih yazısının rengini tema dosyalarını düzenleyerek değiştirebilirsin.. rofs2 nin içinde private klasörünün içinde dosyaların tekinin ismi Series60skin.skn olucak. o dosyayı siscontent programı ile aç, sonra istediğin yazının rengini değiştir ordan.

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım o tarih yazısının rengini tema dosyalarını düzenleyerek değiştirebilirsin.. rofs2 nin içinde private klasörünün içinde dosyaların tekinin ismi Series60skin.skn olucak. o dosyayı siscontent programı ile aç, sonra istediğin yazının rengini değiştir ordan.
biraz karışık geldi ama denemekten başka çağrem yok :)

----------Eklendi @ 07:28:53 ---------- Yazıldı @ 07:27:59 ----------

Hacı bu verdiğin görsel şölen için öncelikle müteşekkir olduğumu belirtmek isterim :D. Bu ancak Paint ile değişir :naughty:
ya sizler için uğraştım :ehe

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
rofs2 nerede klasör mü o anlamadım anladığım kadarıyla siscontet bi program onu da bulamadom x-plorer var onla baktım rofs2 yi göremedim :bilmm

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Senin telefonunda C6 yazılımı yüklü. İndirdiğin yazılım dosyalarından tekinin adının sonlarına doğru rofs2 diye bir yazı vardır.. İşte o dosya benim bahsatteğim rofs2 dir. O dosyayı Nokia Firmware Editör ile açıp içinden bulabilirsin Series60skin.skn adlı dosyayı.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
rofs-2 yi boşver, şuan kullandığın temanın *.skn dosyasını düzenlemen gerekir.. ama düzenlemeyi hex modunda yapman gerekir, edit programı sadece s60v2 de var diye biliyorum ben.. s60v3te duydum ama işe yararmı bilmem :D
---
(yazdığımı okuyunca pek yardımcı olamadım sanki ama... napalım imkanlar kısıtlı) :oke:

Symbianist

Symbianist

Üye
hacı ben bu arkadaşın ekrandan istiyorum. bir link versin. orjinal bir şeye benziyor

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
hacı ben bu arkadaşın ekrandan istiyorum. bir link versin. orjinal bir şeye benziyor

çok beğendiysen göndereyim :ehe

anlamadıysan tekrar yazayım mı? :d:

----------Eklendi @ 13:24:18 ---------- Yazıldı @ 13:23:50 ----------

rofs-2 yi boşver, şuan kullandığın temanın *.skn dosyasını düzenlemen gerekir.. ama düzenlemeyi hex modunda yapman gerekir, edit programı sadece s60v2 de var diye biliyorum ben.. s60v3te duydum ama işe yararmı bilmem :D
---
(yazdığımı okuyunca pek yardımcı olamadım sanki ama... napalım imkanlar kısıtlı) :oke:

canın saolsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt