Bu arada bana gönderdiğin resme baktım.Etnorafya müzesinde çocuklara yaptırılan tiptendeğeri yok.
bence sular cekilmeden bir deniz yıldızı yapışmış sular çekilmiş yer altında felan onlar bulana kadar kuruyup düşmüş buda taşta şekil bırakmış olay bu bana göre

bence sular cekilmeden bir deniz yıldızı yapışmış sular çekilmiş yer altında felan onlar bulana kadar kuruyup düşmüş buda taşta şekil bırakmış olay bu bana göre

para edermi etmezmi ?![]()
taşla ilgilenenlere sor gardaş
olmadı müze vs 
Para etse ne yapacanki devlet sana yâr edermi onu![]()

+ başına bişey gelmesin dikkat etsin + en yakın emniyet mi olur müze mi olur artık bi gitsin danışsın artıkın
ne olur ne olmaz 
+123456789![]()
![]()
Tarih öncesi demiş arkadaşımız eğer o taşta tarih öncesine dayanan bulgular varsaaaa o taşın üstüne bi su içsin bence+ başına bişey gelmesin dikkat etsin + en yakın emniyet mi olur müze mi olur artık bi gitsin danışsın artıkın
ne olur ne olmaz
![]()

Evet arkadaşın dediğine katılıyorum bizim burda deniz Yok küçük bi göl bile yok demeki henüz denizler bizim burdada variken bi deniz yıldızı üstüne oturmuş ve öyle kala kalmış dinazorlar çağından gelmiş bence bir kaç tirliyon mirliyon eder![]()
trilyon milyon muuuuu
gardaş adres ver geliyom taştan kimseye bahsetme ha
trilyon milyon muuuuu
gardaş adres ver geliyom taştan kimseye bahsetme ha
![]()
![]()
![]()
şaka bi yana ama ciddi anlamda sıkıntı olabilir bu taş yani bi an önce emniyet veya müzeye vs iletmek şart![]()

bizim köyde müzede yok![]()

İL merkezinde varsa oraya iletin olmadı Jandarma veya Emniyet müdürlüğüne bi danışın derim![]()

İL merkezinde varsa oraya iletin olmadı Jandarma veya Emniyet müdürlüğüne bi danışın derim![]()

jandarma onu ne yapacak yahu
- - - Eklendi - - -
şehre uğrarsam bi ara müzeye götürürüm![]()
o taşı bana gönder ben hemen 1KM ilerimdeki Jandarmaya ileteyim bakalım jandarma neler yapıyo![]()
Emniyetin olmadığı yerlerde bu konularla Jandarma ilgileniyor diye biliyorum !

bizim burda kargoda yok![]()