tarih öncesi taş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alyz

Üye
    Konu Sahibi
tarih öncesi taş
bu taş tarih öncesine ait üstüne çiçek benzeri bir çeşit resim yapılmış bunun değeri varmı :D

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Bu arada bana gönderdiğin resme baktım.Etnorafya müzesinde çocuklara yaptırılan tipten :D değeri yok.

otostopçu

otostopçu

Üye
bence sular cekilmeden bir deniz yıldızı yapışmış sular çekilmiş yer altında felan onlar bulana kadar kuruyup düşmüş buda taşta şekil bırakmış olay bu bana göre

alyz

Üye
    Konu Sahibi
bence sular cekilmeden bir deniz yıldızı yapışmış sular çekilmiş yer altında felan onlar bulana kadar kuruyup düşmüş buda taşta şekil bırakmış olay bu bana göre

para edermi etmezmi ? :D

x-scarface

x-scarface

Üye
Para etse ne yapacanki devlet sana yâr edermi onu :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Para etse ne yapacanki devlet sana yâr edermi onu :D

+123456789 :oke: :d: :ehe

Tarih öncesi demiş arkadaşımız eğer o taşta tarih öncesine dayanan bulgular varsaaaa o taşın üstüne bi su içsin bence :) + başına bişey gelmesin dikkat etsin + en yakın emniyet mi olur müze mi olur artık bi gitsin danışsın artıkın :D ne olur ne olmaz :)

alyz

Üye
    Konu Sahibi
+123456789 :oke: :d: :ehe

Tarih öncesi demiş arkadaşımız eğer o taşta tarih öncesine dayanan bulgular varsaaaa o taşın üstüne bi su içsin bence :) + başına bişey gelmesin dikkat etsin + en yakın emniyet mi olur müze mi olur artık bi gitsin danışsın artıkın :D ne olur ne olmaz :)

Evet arkadaşın dediğine katılıyorum bizim burda deniz Yok küçük bi göl bile yok demeki henüz denizler bizim burdada variken bi deniz yıldızı üstüne oturmuş ve öyle kala kalmış dinazorlar çağından gelmiş bence bir kaç tirliyon mirliyon eder :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Evet arkadaşın dediğine katılıyorum bizim burda deniz Yok küçük bi göl bile yok demeki henüz denizler bizim burdada variken bi deniz yıldızı üstüne oturmuş ve öyle kala kalmış dinazorlar çağından gelmiş bence bir kaç tirliyon mirliyon eder :D

:aha: trilyon milyon muuuuu :aha: gardaş adres ver geliyom taştan kimseye bahsetme ha :D :ehe :sirit:

şaka bi yana ama ciddi anlamda sıkıntı olabilir bu taş yani bi an önce emniyet veya müzeye vs iletmek şart ;)

alyz

Üye
    Konu Sahibi
:aha: trilyon milyon muuuuu :aha: gardaş adres ver geliyom taştan kimseye bahsetme ha :D :ehe :sirit:

şaka bi yana ama ciddi anlamda sıkıntı olabilir bu taş yani bi an önce emniyet veya müzeye vs iletmek şart ;)

bizim köyde müzede yok :(

___kaptan___

___kaptan___

Üye
jandarma onu ne yapacak yahu :)

- - - Eklendi - - -

şehre uğrarsam bi ara müzeye götürürüm :D

o taşı bana gönder ben hemen 1KM ilerimdeki Jandarmaya ileteyim bakalım jandarma neler yapıyo :)

Emniyetin olmadığı yerlerde bu konularla Jandarma ilgileniyor diye biliyorum !

alyz

Üye
    Konu Sahibi
o taşı bana gönder ben hemen 1KM ilerimdeki Jandarmaya ileteyim bakalım jandarma neler yapıyo :)

Emniyetin olmadığı yerlerde bu konularla Jandarma ilgileniyor diye biliyorum !

bizim burda kargoda yok :)

DDorlion

DDorlion

Üye

evet deniz yıldızı gibi duruyor

otostopçu

otostopçu

Üye
tanrım areolog olacak adamım türkiyede harcanıyorum...

Asteroid9

Asteroid9

Üye
Ee peki şimdiki taşlar ne zamandan kalma? Devlet taş mı üretiyo da şimdiki taşlar 2012 model? Onlar da tarih öncesi değilmi? Bu krema neden bu kadar tatlı? Bu çilek neden bu kadar büyük? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt