Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarifelerden anlayan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bir bakın lütfen :S
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kubilay054
Üye
Konu Sahibi
Tarifelerden anlayan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bir bakın lütfen :S
Arkadaşlar ben Turkcell faturasız kullanıcıyım Vodofone yada Avea ya geçmeyi düşünüyorum Faturalı olarak bana maksimum 30 liraya Dk + Sms + İnternet olan paket önerirmisiniz şimdiden teşekkürler.
S.c.k.N
Üye
Kullanım detaylarını paylaşsan daha iyi olurdu. Yine de bir kaç öneri yazayım...
Öğrenci iseniz; Vodafone- GençAvantaj Tarifesi- Aylık 25 TL 500 DK her yöne + 5.000SMS her yöne + Facebook&Twitter ücretsiz.
Vodafone - Hesabını bilen tarife Midi - Aylık 25 TL - 500DK her yöne - 50 SMS - 50 MB data
Avea- Muhteşem 25lik tarife Her yöne 600DK her yöne + 1.000 SMS her yöne
Numara taşımayla gelenlere daha farklı kampanyalar var bunları dikkate almayarak paylaştım. Daha uygun gözden kaçırdığım tarifeler olursa arkadaşlar da yardım edecektir. Ama dediğim gibi beklentiler çok önemli siz DK-SMS-Data olarak hangine daha önem veriyorsun ve ne kadar süreler istediğinizi söyleseniz daha iyi olur.
kubilay054
Üye
Konu Sahibi
Öncelikle teşekkür ederim.
Dk olarak çok konuşmuyorum zaten 300 dk her türlü yeter bana sms 2000 olsa yetiyor e bide internet lazım bu kadar ben bayağı araştırdım ama sonuca varamadım :S
Öncelikle teşekkür ederim.
Dk olarak çok konuşmuyorum zaten 300 dk her türlü yeter bana sms 2000 olsa yetiyor e bide internet lazım bu kadar ben bayağı araştırdım ama sonuca varamadım :S