tarifeler hk.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
tarifeler hk.
arkadaşlar bu forumun gücü belli şu an vodafonede cep limitisiz her yöne 54 tl cep konuş 350 ise 50.9 tl yani fiyat aynı tarifeler uçurum konu hakkında haksızlık ya da cep konuş 350 ciler anayi oluyo gibi düzeltilmesi için neler yapılabilir vodafoneden yetkililerden yardım umuyorum saygılar...

Ozan

Ozan

Admin
Avea da da aynı durum vardı her yöne sınırsız 55 TL iken hemen hemen aynı fiyata sınırlı dakikalı tarifesi vardı vodafone da da öyle. Bunları firmaların güncellemesi gerekiyor yani websitelerinden kaldırıp, gerekirse bu tarifelere yeni alımlar olmadıgını ve mevcut abonelerin de yeni tarifelere geçebileceğini duyurmaları gerek ama sanırsam islerine gelmiyor gibi o tarifeye mensup kisilerin biraz da bilinçli olması lazım tabi birde şu var bu tarifeler yeni çıktıgında sanırım durdurulma tedbiri ile ucu açık bırakılıyor tarife kalıcı olarak kesinleşince, eski tarifelere şekil vereceklerdir ( örneğin avea her yöne sınırsız tarifesi yürürlükten kısa bir süre kaldırıldı, bu süreçte eğer diğer tarifeler de kaldırılmıs olsaydı daha kötü bir durum olusacaktı, herşey netlesince düzelteceklerdir )

Kısacası tüketici olarak sadece mail yada müşteri hizmetlerine söylem seklinde belirleyebiliriz.
Eminim ki bu forumu da okuyan temsilciler yada vodafone yetkilileri olacaktır ve girisimlerini gerceklestireceklerdir

solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
ewet özellikle kilyou gibi vodafonecilerin ilgisi önemli ayrıca şikayetler müşteri hizmetleri vs ama adamlar düzeltmiyo ne hikmetse...

s.volkan

s.volkan

Üye
Vodafone müşterilerini dinleyseydi şu 5000 sms olayını tarihin tozlu sayfalarına çıktıktan 2 gün sonra atardı.Süper SMS paketini kaç kişi kullanıyor cidden merak ediyorum ya. Bu kadar mı kör olunur bu konuda anlam vermek mümkün değil..

Tarifeler konusunda haklısın kesinlike cepokonuşlara başka bir şekil verilmesi lazım. En azından sms opsiyonu açmaları gerekiyor diye düşünüyorum..

Ancak cep konuş 150 kullanıp memnun olanlarda var.Elbette diğerine göre pahalı ama buda bütçesine uygun ve az konuşuyor..

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
150 + 50 dakika paketi var 23 tl ye az konuşan abone için ideal bir ücret ve ideal bir tarife yanlız 350 + 150 dakika dediğiniz gibi 51 tl ama değişmek gibi birşey söz konusu olmaz bu paketler 150,350 ve 750 dakika olmak üzere paketler ve sırasıyla 1 yıl kullanır iseniz 50,150 ve 250 dakika hediyesi var.tercih meselesi alan hala müşteriler var.hem zaten piyasa belirsizlik içinde neyin ne olacağı belli değil ne kadar çok çeşit olursa o kadar iyi olur.önemli olan müşterinin ihtiyacını anlayıp ona göre paket vermek iş satıcı da biter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt