tarayıcı ön belleğini hafıza kartına yönlendirme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süleyman

Süleyman

Üye
attım oldu mu şimdi girdiğimde net e hafıza dolu demez dimi

- - - Eklendi - - -

attım oldu mu şimdi girdiğimde net e hafıza dolu demez dimi

- - - Eklendi - - -

teşekkur ederim kusura bakma seni de yordum hakkını helal et ama olmadı sanırım telefon kapanıp açılıyor devamlı dediklerini yaptıktan sonra
bir hata yapmış olabilirsin. Eğer telefon sürekli reset atıyorsa hiç açılmıyorsa hard format atmak gerekir. Bilgilerini kurtarmak için hafıza kartını çıkartıp açmayı dene :oke:

gizemlixx

Üye
    Konu Sahibi

bir hata yapmış olabilirsin. Eğer telefon sürekli reset atıyorsa hiç açılmıyorsa hard format atmak gerekir. Bilgilerini kurtarmak için hafıza kartını çıkartıp açmayı dene :oke:
hata yapmadım ben dediklerini yaptım ama hafıza kartına taşınmadı ön bellek sen daha önce denedin mi bu yöntemi oldu mu yani

Süleyman

Süleyman

Üye
Evet

gizemlixx

Üye
    Konu Sahibi
rom patcher de sadece open4all ile diger dosya sadece bu ikisimi olucak

- - - Eklendi - - -

rompatcherden open4 all yamasını aç
verdiğim modu c hafızasına uygula. sadece burayı anlamadım

- - - Eklendi - - -

open4all yamasını nasıl acıcaz o modu c hafızasına attım private olanı ama open4all yamasını otomatigemi alıcam yoksa acıcakmıyım

Süleyman

Süleyman

Üye
open4all ı sadece açman yeterli fakat c2z yamasını açıp oto başlata almalısın

gizemlixx

Üye
    Konu Sahibi
yaa o dedigini yapınca telefon kapanıp acılıyor

Süleyman

Süleyman

Üye
Bir yerde hata yarıyor olabilirsin. Ne yaptığını bilmediğim için yardım edemeyeceğim.

gizemlixx

Üye
    Konu Sahibi
bak anlatim o senin dedigin c2z yamasını c deki patches e attım sonra rom patcheri actım orda hem bu c2z yaması hemde open4all var c2z yi otomatige aldım open4all yide actım yeşil ışık yandı sonra son qönderdigin moduda içinde private olanı onu da xplorer ile kopyalayıp c sürücüsüne attım burda yanlış olan ne

Süleyman

Süleyman

Üye
yanlış olan birşey yok doğru yapıyorsun olması lazım.

- - - Eklendi - - -

olmuyorsa flaş atacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt