Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcı nasıl yüklerim
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hasanmert1996
Üye
Konu Sahibi
Tarayıcı nasıl yüklerim
Telefonum nokia 5230 yazılımını güncelledm ocak ayında bir ay geçtikten sonra telefon kendi tarayıcısına girmiyo giriyorum geri atıyo ne yapmam gerekiyo yazılım güncellemeleri tam ?
Dracule Mihawk
Üye
opera mini tarayıcı var.. ovi store'a girip kendine uygun tarayıcını indirebiLirsin.. ama önce ovi'den hesap acman gerekir.. en sagLıkLısı ovi store'dur..
başka farkLı tarayıcıLar gördüm ben ama symbian beLLe için vardı.. sennkine uygun varmı biLgim yok ama araştır derim..
hasanmert1996
Üye
Konu Sahibi
opera 12 indirdim ama diyelim mesaj kutsuna bi link geldi ona bağlan dediğimde kendi tarayıcısına girip geri atıyo format atamıyorum ki ?güvenlik kodunu unuttum nokia dan baktım kod yanlış diyo bilen varsa link paylasin arkadaşlar
opera 12 indirdim ama diyelim mesaj kutsuna bi link geldi ona bağlan dediğimde kendi tarayıcısına girip geri atıyo format atamıyorum ki ?güvenlik kodunu unuttum nokia dan baktım kod yanlış diyo bilen varsa link paylasin arkadaşlar